miercuri, 31 iulie 2019

Model cerere reprogramare examen facultate

Nu există informații disponibile pentru această pagină. Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, programul de studii. Decanul Facultăţii de. Acesta este un model de cerere pentru sprijinul studenţilor, se pune la dispoziţia . Menionez c am mai susinut examenul de (de menionat de cte ori a-i mai susinut examenul ). Pentru cursurile nepromovate se pot susţine examene restante:. Nu are rost să depui contestație la nota primită în examen , vei fi evaluat de.


Model cerere reprogramare examen facultate

Cererile se vor depune la secretariat, personal de către studenți, conform programului de lucru cu studenții. Cerere sustinere examene restante. Anunt reprogramare restante prof.


Reprogramare examene masterat - sesiunea de restanțe - Anunțuri. Pe site-ul facultăţii se află modele de cereri pentru înscrierea la examenul de. Studentul care hotărăşte voluntar să se retragă, prin depunerea unei cereri , va fi propus. In sesiunea de reprogramare examenele pot fi ordonate în două perioade,. Studiile universitare de licenţă se finalizează cu examen care se organizează.


PDF, o dată cu completarea acestui formular CLICK AICI. Studenții vor putea susține examenele restante indiferent din anul din care. Consiliul facultăţii. EFS - franceză - An reprogramare examene nesustinute.


CERERE DE REPROGRAMARE A EXAMENULUI. Pregătire Psihopedagogică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare