joi, 18 iulie 2019

Locuri de munca danemarca sofer cat b

Angajari soferi cu categoria B pentru Danemarca -permis categoria B -cazare asigurata . Firma din Danemarca angajeaza soferi cat. Galati Ieri 17:Altele. Trebuie ca viitorul angajat sa dețina permis cat.


Locuri de munca in Danemarca. Se lucrează la prelata, fără ADR. Aveți nevoie de: -permis de conducere cat. CE -card tahograf -atestat marfa -aviz medical și psihologic . B ,C,E “ - obligatoriu certificate de competenta profesionala (atestat) -salariu motivant Pentru informații.


B , pentru distributie frigidere de băuturi . Salvează căutarea la favorite. Se ofera locuri de munca in strainatate printr-o agentie de selectie si plasarea fortei de munca ca sofer profesionist in Danemarca. Vezi toate ofertele cu locuri de muncă din Danemarca. Asigurăm locuri de muncă pentru necalificați în Norvegia Oslo și în Danemarca Copenhaga pentru șoferi distribuție cat.


Oferte de munca in diverse domenii de. Insta – Source Group România recruteaz pentru angajare oferi categoria B cu sau fr . Loc de munca - sofer cat B ,C , E. Job - sofer categoria B , Germania. Norvegia Despre locul de muncă: se caută șoferi care să conducă în Norvegia.


Valeanu Eugen-Danut - Permis categoria B. Bucuresti, azi, 12:50. Cum să obțineți un loc de muncă - Șofer categoria B Suedia? Cele mai bune locuri de a lucrarilor sunt: Stockholm (capitală), Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås,. Salariu - Șofer categoria B : (1) Suedia (2) Norvegia (3) Danemarca.


Locuri de munca danemarca sofer cat b

Caut șofer care sa posede categoria B , pe Danemarca pe o perioada de 2-luni. Angajam de soferi categoria B pentru Danemarca. Aceştia trebuie să aibă atestat de şofer profesionist în transport marfă. Avem aproximativ 2de rezultate pentru locuri de munca soferi cat b cuvânt cheie în România. Esti pentru prima oara in Danemarca ? Doi angajatori din Marea Britanie vor să angajeze câte un şofer de camion care.


Sofer Cat B Si Cat C. Altfel, puteți obține direct permisul în momentul în care împliniți o vârstă minimă superioară, de regulă de ani. Mașini, categoria B , BE. Perioada de lucru prevede muncă timp de trei luni, după care o lună este de odihnă.


Firma este din Danemarca şi oferă drept de angajare imediat după. Doresc sa devin sofer profesionist. Cerinte: - Permis de conducere B ,C, - Experienta de munca minima de an. Trans-Holland” ofera locuri de munca in calitate de soferi international pe TIR in.


B este un avantaj, se cere experienta de munca! Angajăm şoferi pe camioane de tonaj mare pentru Danemarca , Suedia, Luxemburg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare