vineri, 22 februarie 2019

Procura auto turcia forum

Procura auto turcia forum

Daca-i faceti procura fiului, si el merge la ghiseul vamal ca si . Mai multe rezultate de la forum. Intocmim, traducem turca si legalizam. Traducere turca legalizare Consulat. Procura trebuie să fie tradusă de către un traducător autorizat, autentificată la notar . Aviz celor ca au masinile in leasing sau care nu sunt ale lor. Pot iesi cu masina tatalui meu din tara ? Am calatorit cu masina si chiar am avut nevoie de procura despre care.


Oricum, la fel si cu procura , nu cred ca merita incercat. Daca pasaportul expira in luni si. Legislatie, acte, vama motociclism. Trebuie sa fac o imputernicire administratorului firmei pentru a iesi din tara cu masina firmei. I se cere acest document la vama la turci.


Turcia cu masina luata in leasing? Rog colegii sa nu mai repete la infint informatii deja postate pe forum ! Era necesar din cate am inteles in turcia. Forum Skoda Club Romania dedicat pasionatilor si posesorilor de Skoda. E foarte bine sa avem procura legalizata si tradusa! Informatii, sfaturi, link-uri si adrese utile clubrv.


Procura auto turcia forum

Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum. RO, aici nu sunt probleme, eu sunt proprietarul firmei si pot conduce auto respectiv. Model de procură pentru copil minor la ieșirea din țară (declarație).


Când este urgent, mergeți direct la notar, nu întrebați pe un forum unde răspund oamenii când au timp. Observatie: acest articol a fost scris cu ajutorul user-ului Selam, de pe forumul Softpedia,. Profeslionalism si seriozitate. PROCURI AUTO PTR TURCIA , VIS-A-VIS CONSULATUL TURCIEI.


Procura auto turcia forum

Vreau sa-mi masina din germania cu procura! Atentie la masinile foarte ieftine,pot fi tzepe. Acte necesare la notariat pentru comodatul auto , costuri, obligațiile părților şi alte informaţii utile.


RO si te-a legitimat si a vazut ca masina are mai mult de de. Răspuns: Activitatea service-urilor auto , a magazinelor de piese și a reprezentanțelor auto sau a altor instituții de profil nu este interzisă prin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare