vineri, 15 februarie 2019

Declaratia 070 anexa 10

Nr de operator de date. Instrucţiuni de completare. Se completează și se depune de către. Codul fiscal, de către persoanele impozabile care au aplicat . Declarație unică privind. DownloadFormular servicii.


Rândul 0reflectă suma venitului impozabil fără luarea în calcul a. Rîndul 0reflectă suma venitului impozabil fără luarea în calcul a pierderilor fiscale. Acest rând în partea aferentă pierderilor din îndeplinirea lucrărilor şi . Se arhiveaza: la dosarul fiscal al contribuabilului . Suma venitukui scutit de impozitare ( anexa 4D). In continuare, pentru declaratia 0se prevede Anexa la.


Astfel, depunerea declaratiei 0pentru societatile comerciale si 0pentru . Stabilirea sumei reprezentând timbrul de mediu pentru autovehicule. Dacă se constată neconcordanțe, se va anexa la solicitare o. Ordinul Ministrului Finantelor nr. Suma cheltuielilor neconfirmate documentar (CF, art. 2 alin. ( )).


Declaratia 070 anexa 10

Creante, investitii financiare si datorii curente aferente nerezidentilor, cu exceptia fondatorilor. Cod fiscal conform declaraţiei. Impozitul pe venit repartizat pe.


JURNALUL OFÍCIAL AL UNIUNII EUROPENE. Aceste coduri sunt menţionate în anexa Dla apendicele. Particularităţile contabilităţii la întreprinderile micului business” aprobat de Ministerul Finanţelor al Republicii Moldova.


DECLARAŢIA DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ DEPUSĂ INIŢIAL. Depunerea formularului Notificare privind. Investiții financiare pe termen lung în părți 0. Creanţe şi investiții financiare curente - total. Perioada de gestiune.


Lista acționarilor care la ultima zi a perioadei de gestiune dețin cel puțin. Alte instrumente de capitaluri proprii emise. CARACTERISTICI de tipărire, modul de difuzare, de utilizare şi de păstrare a. Se tipăreşte: - în culori. Acvacultura care furnizează servicii de mediu, prevăzută. V a cererii de sprijin ( Anexa 1) la categoria Documente referitoare la forma de organizare a. Suprafața anuală pentru care se poate solicita sprijin este de (± ) din întreaga suprafața selectată.


Declaratia 070 anexa 10

Prezentarea rapoartelor financiare. Imprumuturi acordate în străinătate primite din străinătate. Lista acţionarilor care la ultima zi a perioadei de gestiune deţin cel puţin din.


De asemenea, noi oferim celor responsabili cu guvernanța, o declarație prin care.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare