miercuri, 6 februarie 2019

Declaratia 392 saga

Se completează de către persoanele . A - Forum SAGA postări feb. O intrebare legata de 392B la Prestari servicii medicale neurochirurgie neplatitoare de TVA: Cand generez 3din program imi apare cifra de . DECLARATIA 3A, B , C. Speram să nu se mai depună, dar se pare că nu. Acest formular este inclus în . SAGA Software distribuie programe de contabilitate, salarii si evidenta de stocuri. D3e una din declarațiile a căror depunere a fost suspendată până la . Trebuie sa depune rectificativ la declaratie unica? Cum se va completa declaratia unica trebuie sa plateasca Luni CAS si CASS ? Aceasta poate fi accesata din . Important Au fost introduse adeverinta si.


Declaratia 392 saga

ONG-uri, cabinete de contabilitate sau contabili. Intra pe itDepot si achizioneaza cititoare coduri de bare compatibile SAGA SOFT! D 3– Luni ultima zi de depunere. TVA la incasare- Precizări importante. Se va modifica ceva la partida simplă.


Vreau sa parcurgem in Saga , pasii in contabilizarea unei firme de transport marfa. Va aducem la cunostinta ca in Monitorul Oficial, Partea I, nr. SAGA s-a actualizat și modul de generare cât și formularul PDF corectat de.


Saga C - Facturi Furnizori - Duration: 12:08. Cum calculezi impozitul pe microintreprindere in SAGA ? Declaratia 3- ultima versiune publicata . Rezultatele căutării pentru Meditatii la contabilitate in programul SAGA printre. Saga PS) Intreprindere Individuala cod caen. Producătorii îndrăgitei Saga Amurg şi-au dorit ca, pentru ultimele capitole.


Ce a scris un bărbat din Neamţ pe declaraţia pe propria răspun. SALARIZARE INTRODUCERE DOCUMENTE CONTABILE IN SOFTUL SAGA. SAGA - Programe de contabilitate pentru firme si asociatii de proprietari, . ANAF a actualizat azi, pdf-ul. Prin declaratiile 392A si 392B , contribuabilii stabilesc si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare