marți, 12 februarie 2019

Diagrama de proces procedura operationala

Diagrama de proces procedura operationala

Diagrama de proces privind elaborarea procedurilor. Procedură operaţională ( procedură de lucru) - procedură care descrie un proces sau o . PO - procedura operațională. După elaborarea diagramei de proces , persoana responsabilă cu elaborarea . Fiecare proces se descrie în ordine logică, pe etape, cu realizarea diagramei -flux.


Diagrama de proces procedura operationala

PS - procedura de sistem. Definiţii şi abrevieri ale termenilor utilizaţi în procedura operationala. Alte regulamente, diagrame de proces , etc.


Procedură care descrie o activitate sau un proces care se desfăşoară la nivelul unuia sau mai. PROCEDURĂ OPERAȚIONALĂ. Descrierea procesului. Procedură Operațională privind Procesul Votării sub Forma unui Serviciu Public Electronic. Definiții și abrevieri ale termenilor utilizați în procedura operațională ;. Procedurã operaţionalã Procedurã care descrie un proces sau o activitate care se.


Compartimente implicate în procesul activității:. Prezenta procedură operațională este elaborată pentru a fi utilizată drept ghid în. Activitatea de contencios. DIAGRAMA FLUXULUI DOCUMENTELOR ÎN CADRUL CC.


Situaţia ediţiilor şi a reviziilor în cadrul procedurii operaţionale. Evidenta incasarilor si. Arhivarea documentelor in cadrul Directiei Economice. Se depune la secretariatrul . Anexe, formulare, înregistrări, arhivări, inclusiv diagrama de proces.


Diagrama de proces procedura operationala

Procedurile descriu activități sau procese în vederea eficientizării și standardizării acestora, pentru. Pe de alta parte , procedura operaţională este procedura care descrie un proces sau o. Acest flux poate fi exemplificat și sub forma diagramelor de proces. Procedura operaţională privind cercetarea disciplinară.


Ofertant: Orice operator economic care a depus o ofertă, în cadrul unei proceduri de atribuire. Diagrame proces în cazul în care funcția de elaborare a GS este delegată Organismului. Procedură de sistem = procedură care descrie o activitate sau un proces.


Diagrama de proces procedura operationala

Anexa - diagrama de proces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare