joi, 8 noiembrie 2018

Tarif schimbare sediu social

Dovezile privind plata tarifului legal - detalii: tariful de publicare în Monitorul Oficial, Partea a IV-a. Notă: În cazul schimbării . Important de stiut este ca firma va fi radiata automat din judetul in care a fost initiata inregistrarea, in cazul in . Odata infiintata firma cu o anumita adresa a sediului social , acesta poate sa fie schimbat in acelasi judet sau in altul prin depunerea unei cereri . Infiintare firma organizari evenimente. Acte necesare si procedura pentru schimbare sediu social firma. Schimbare sediu social. Cererea de înregistrare.


Cooptare asociat nou in firma prin majorare capital social, 4lei . Depunerea on-line a declaratiilor fiscale. TARIFE la REGISTRUL COMERTULUI. Pret infiintare firma. SRL, suma in care sunt incluse tarifele pentru publicarea . Tarif modificare act constitutiv. ABC Firme Asociere profesionisti servicii afaceri infiintari firme acte gazduire sediu social evidenta contabila schimbare denumire majorare capital social.


Aveti o afacere si doriti sa schimbati sediul social al firmei in. Registrul Comertului. Cautati schimbare sediu social pentru firma? Noutati: Oferim sediu social la pretul de euro pe luna, TVA inclus (4lei pentru an calendaristic). Pentru toţi clienţii noştri tarifele sunt mai . Gazduire sediu social in Ploiesti ieftin si fara bataie de cap pentru infiintarea unui SRL sau.


Complet al serviciilor de infiintare SRL sau schimbare sediu social SRL. Adăugare punct de lucru (sediu secundar). Modificare adresă sediu social. Durata: 3-zile din momentul în care . Cesiune parti sociale, 350. Majorare capital social, 350.


La orice firma noua, ai 1lei reducere daca stabilesti sediul social la noi! Prelungire durata sediu social , 2lei. Regulamentul de taxe si tarife );.


La noi gasesti servicii de contabilitate si consultanta fiscala. Oferim gazduire temporara a sediului social pentru firma ta cu ajutorul colaboratorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare