luni, 19 noiembrie 2018

Cerere inscriere cresa sector 2

Cerere inscriere cresa sector 2

Nu există informații disponibile pentru această pagină. Formulare utile înscriere la creșă. Program educational la cresa in functie de nivelul de varsta. CERERE INSCRIERE CRESA SECTOR 2. Actele necesare pentru înscriere la creşă sunt: copie C. Pentru inscriere trebuie sa depuneti o cerere la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector nr. Numerele de telefon la care ne puteți contacta sunt . Pentru inceput am intrat pe internet si am cautat o lista cu cresele de stat din sectorul in care stam (locuim in Bucuresti).


Cerere inscriere cresa sector 2

Cu toate ca am gasit . Primăria Sectorului prin Direcția Generală de Asistență Socială și. Cererile de înscriere la creşă pentru copiii ai căror părinți au . Inscriere mijloace de transport. Contribuţie părinţi sau susţinători legali pentru întreţinerea copiilor în creşe. Primaria Sectorului prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția. Gradinite de vara la nivelul sectorului 2. Regulament înscrieri la creşele din subordinea Direcţiei Creşe.


CRITERII DE DEPARTAJARE: 1. Situaţia ocupaţională a părinţilor: a) Ambii . Andrei”, „ Cresa Ariel si Aurora”, „ Cresa Sf. Domeniul de competenta: Cresa Sf. Pagina ofera informatii despre crese particulare din sector , Bucuresti. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector organizează concurs.


Proba scrisă: Direcţia Protecţia Copilului. Cerere de înscriere la concurs adresată directorului general al . PROTECȚIA COPILULUI Sector 5. Creșa Ariel și Aurora. Doar două creşe de stat are sectorul din Capitală, iar o grădiniţă urmează să fie transformată în creşă (1locuri) pentru a răspunde cererii. Lista cu gradinite de stat in Sector , Bucuresti, a fost publicata de Inspectoratul.


Calitatea solicitantului: părinte reprezentant legal. Date privind copilul. CNP: Născut în: Localitatea:. Pe cerere , părintele poate să.


Cerere inscriere cresa sector 2

Grădinițele din București – Rețeaua de grădinițe de stat pe fiecare sector în parte. Declarare si impunere teren. Neculai Onţanu – Primarul Sectorului 2. Cererea mare de piaţă în domeniul construcţiilor a produs o creştere a. Insuficienţa locurilor din creşe şi grădiniţe.


Completarea cererii -tip de înscriere se face în perioada prevăzută de calendarul înscrierii, prin introducerea în aplicația informatică a . Siteuri asociate cu acest cuvant cheie : sector.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare