marți, 20 noiembrie 2018

Cerere licentiere serviciu social

ANEXA - Angajament furnizor servicii sociale. MODEL - CERERE DE LICENȚIERE SERVICIU SOCIAL. A FUNIZORULUI DE SERVICII SOCIALE.


Cerere licentiere serviciu social

INFORMAȚII REFERITOARE LA . Furnizorii acreditaţi pot depune cereri de licențiere pentru serviciile sociale definite la art. Depunerea dosarului de licentiere a serviciului social la MMJS. Evaluarea serviciului social în baza standardelor minime.


Aprobarea sau respingerea cererii. Cererea de licenţiere a serviciului , fişa de autoevaluare şi documentele justificative se transmit şi pe adresa de e-mail a compartimentului de acreditare, la data . Informaţii referitoare la furnizorul serviciului social. Cererea de licențiere a serviciului cuprinde, în principal, date și informații despre: a) serviciul social ;. Cererea de acreditare a serviciului social , denumită în continuare cerere de licenţiere a serviciului, se completează după modelul prevăzut în anexa nr. Prin extinderea atribuțiilor de acreditare a serviciilor sociale ( licențiere ) și la. Aceasta se va realiza în baza cererii de reacreditare, a raportului de evaluare . Sistemul de acreditare priveşte atât furnizorii de servicii sociale , cât şi fiecare tip.


Anexa din Hotărârea Nr. Soluționarea dosarelor de licențiere ale serviciilor se realizează în. Acreditarea furnizorului se realizează la cererea acestuia şi numai dacă, la data depunerii cererii , are înfiinţate servicii sociale sau se . Legea vizeaza simplificarea procedurii de acreditare a furnizorilor de servicii. PRECIZĂRI - în atenţia furnizorilor de servicii sociale acreditaţi care au depus cerere de licenţiere a serviciilor sociale până la data intrării în vigoare a noilor . Funcționarea legală a serviciilor sociale și asigurarea calitătii.


Nomenclatorului serviciilor sociale , precum şi a. Informaii referitoare la furnizorul serviciului . Aspectul privind nivelul adecvat şi ”combinația corectă” de servicii sociale este unul discutabil. Formular cerere obtinere revalidare reinnoire autorizare de unitate-calificare calificari suplimentare extindere sector conform PIAC-LCTA ed-FORM_LCTA . Serviciului social cu cazare - Centrul de Primire în Regim de Urgență. Cantina Sociala cererea persoanei solicitante în maxim zile.


Doar dintre furnizori de servicii sociale acreditaţi au depus cereri de licenţiere la Ministerul Muncii. Până în prezent, din cei 2. Principalele tipuri de servicii sociale adresate persoanelor vârstnice acordate. Serviciul public de interes local pentru administrarea parcărilor. Licențiere Servicii Sociale.


Cerere ASF pentru prestare servicii funerare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare