miercuri, 21 noiembrie 2018

Cerere locuinta sociala

Cerere locuinta sociala

Pot depune cerere pentru locuință socială persoanele care îndeplinesc. Cerere Locuinţa Tineret. CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI. Acte necesare constituirii dosarului pentru obtinerea unei locuinte sociale. Pentru a descărca cererea tip de înscriere în lista privind ordinea de prioritate în solutionarea . Bistriţa-Năsău rog a-mi aproba cererea pentru obţinerea unei locuinţe sociale.


Cerere locuinta sociala

Menţionez că la adresa de mai sus locuiesc împreună cu . Familia este compusă din……………. PRIMARIA MUNICIPIULUI ZALAU. Subsemnatul Nume si prenume____________________________________________ data si locul . DE ATRIBUIRE A UNEI LOCUINŢE SOCIALE. Locuinţă pentru tineri cu vârsta de până la de ani (ANL).


Dosar cu şină, de încopciat2. Criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate in solutionarea cererilor de locuinte sociale sau din fondul de stat. Criteriilor restrictive şi criteriilor de departajare prin. Copii ale actelor de identitate, certificate de naştere, certificate de căsătorie, deces . PENTRU ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE. Locuinţa socială este acea locuinţa care se atribuie cu chirie.


Cerere locuinta sociala

Criterii si punctaj pentru stabilirea prioritatii pentru acordarea de locuinte sociale. Legislatie locuinte ANL. Actele necesare întocmirii dosarului pentru repartizarea unei locuințe sociale: În conformitate cu prevederile . CERERE LOCUINŢĂ SOCIALĂ. Cum se poate depune cererea ? Lista solicitantilor de locuinte pentru apartamentele din B-dul Pandurilor nr. Termen execuţie: În funcţie de limita fondului disponibil şi în . Documente care sa ateste situatii locative sau sociale deosebite pentru:.


Descarca cererea de reactualizare dosar obtinere locuinta sociala. Documentele necesare pentru intocmirea dosarelor de locuinte sociale Important. Declar următoarele: 1. Bistrițenii care speră să obțină o locuință socială pot să depună cereri în acest sens începând din această lună. Primăria municipiului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare