luni, 4 decembrie 2017

Prelungire suspendare activitate firma

Prelungire suspendare activitate firma

Proiectul Consultanță- firme. Timișoara, județul Timiș și în orice alt județ din România, de găzduire de sediu social în Timișoara, . Prelungirea duratei de funcţionare. Dacă deţineţi o firmă a cărei activitate doriţi să o întrerupeţi temporar, trebuie să depuneţi la oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunalul unde firma îşi are. Am o firma care are activitatea suspendata pe ani pana la data de 31.


Prelungire suspendare activitate firma

Din motive obiective nu pot relua activitatea si doresc sa . Se incheie timpul de suspendare a activitatii firmei ce o aveam de fapt o mai am ( ani). Răspunsuri Avocatnet. Se poate prelungi termenu de suspendarel? Acte necesare, conditii si tarife suspendare activitate firma.


In perioada suspendarii. Costuri, acte necesare și consultanță aici! Suspendare activitate firma - toate detaliile de care ai nevoie. Fabrica de firme e alaturi de tine! Oferta redactare acte necesare suspendare activitate firma si inregistrarea.


Prelungire suspendare activitate firma

Nu poate opera o prelungire a suspendarii , aceasta fiind limitata la ani, dar poate fi solicitata de mai multe ori, intrucat legislatia nu prevede . Citeste mai jos ce implica procedura de suspendare a activitatii firmei si ce trebuie sa faci. Completeaza formularul online si ataseaza documentele necesare. Procedura de suspendare poate incepe numai cand intreprinderea familiala nu are datorii catre bugetul de stat, insa poate avea datorii catre alte firme.


O primă modalitate de suspendare a activității unei societăți este. Acordăm consultanță legală gratuită necesară procesului de suspendare a unei firme în România. PFA registrul comertului ANAF. Bineinteles ca, in cei ani de suspendare a activitatii , societatea nu are dreptul sa desfasoare nici un tip de activitate , sa obtina venituri sau sa emita documente.


Modificare obiect principal de activitate PFA: 2Lei. Detii o firma care a fost infiintata in sectorul din Bucuresti? Ai ajuns unde trebuie pentru ca echipa noastra iti pune la dispozitie serviciul de . In cazul suspendarii contractului individual de munca din cauza unei fapte. Vrei sa faci MODIFICARI la firma ta, sa deschizi un punct de lucru, sa cooptezi un nou asociat sau poate sa.


Sediu Social Schimbarea sau prelungirea sediului social. Radiere Radierea societatii. In cursul perioadei de suspendare , dar nu mai tarziu de expirarea acesteia, PFA poate decide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare