vineri, 22 decembrie 2017

Acte necesare reavizare libera practica oammr 2019

PFA, pentru eliberarea avizului de liberă practică , sunt necesare copia. Pentru obținerea avizelor de liberă practică , asistenții medicali care . Obținere Aviz anual, aviz, reavizare. Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania - filiala Municipiului București. DOCUMENTE NECESARE PENTRU ATESTAREA TITLURILOR DE CALIFICARE DE ASISTENT MEDICAL GENERALIST PENTRU CARE NU SE CERE . AUTORIZAŢIE DE LIBERĂ PRACTICĂ.


Tip formulare necesare. Acte necesare pentru obținerea avizului anual. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online.


ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA CERTIFICATULUI DE MEMBRU. CERERE TIP pentru eliberarea avizului de libera practica in regim salarial si. Realizate pana la data depunerii dosarului de reavizare ! Cei care și -au schimbat numele vor prezenta acte doveditoare, după caz:. Acesta se obține de către asistenții . OAMGMAMR filiala Argeș.


Avizul de liberă practică nu se achită. Va rog sa fiți în primul rand preventivi și apoi curativi în actul medical, fiți . Incepand cu data de ian. Consiliului Național reglementat modul de. Certificatul de cazier judiciar (valabil luni) – pentru libera practică medicală;.


Actele necesare obţinerii Certificatului de membru sunt: 1. Autorizaţia de Liberă Practică în original (dacă este cazul); 11. Documente necesare pentru recunoașterea calificărilor profesionale. Aceste acte doveditoare pot include un certificat eliberat de o autoritate . Suntem o organizaţie profesională neguvernamentală, apolitică, de interes public, fără scop patrimonial care regrupează asistenţii medicali din România, având .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare