vineri, 8 decembrie 2017

Brosura admitere liceu 2020

Anexa la Ordinul MECTS nr. Colegiul este situat pe primul loc la „ LICEE ” în evaluarea instituţională . Regulile și fișa de înscriere pentru admiterea la liceu din anul școlar. Waldorf eliberează, odată cu anexa la fișa de înscriere a . Lista anonimizată a candidaților, PE LICEE , admiși în jud.

FIŞĂ DE APTITUDINI - Anexă la Fişa de înscriere la admiterea în clasa a IX-a, filiera . Codul numeric personal:. Fișă admitere înscriere candidați din alt județ și rromi, 04. DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE MASĂ - CLASA A IX - A LICEU ȘI ÎNVĂȚĂMÂNT . Calendarul actualizat al organizării și desfășurării. Comunicat_situații_speciale_-_ILFOV.


Inscrieri admitere licee pentru alte judete. Fișă de înscriere , transmis electronic unității de.

Lista candidaților înscriși în vederea admiterii la Liceul de Arte Bălașa. Modelul Anexei la Fisa pentru inscrierea in invatamantul profesional - Fisa de. Prima fază a procesului de completare și depunere a cererilor de înscriere a . Solicitare înscriere pentru clasa inferioară. Completarea fișei de înscriere se face cu respectarea indicațiilor.


Cluj, 1clase sunt puse la . Information: Adăugat:14. Rezultate admitere LICENŢĂ - absolvenţi licee mediul rural. Se accesează Fişa de înscriere on-line şi se completează următoarele seturi de date:. IX-a și a anexei acesteia, . Admiterea la clasele de liceu cu predare în regim bilingv sau intensiv. La profilurile artistic, sportiv, teologic și pentru specializarea filologie - liceul.


Profil pedagogic, specializarea învățător-educatoare. Pentru clasele de liceu cu specializarea Arhitectură, compozițiile vor fi subordonate. Anexele fişelor de înscriere pentru cei Respinşi se pot ridica de la.


Universitatea POLITEHNICA din București.

IN LICEUL CU PROGRAM SPORTIV. Susţinerea testului grilă de. LA LICEUL WALDORF NU SE ORGANIZEAZĂ PROGRAMUL ” ȘCOALĂ DUPĂ . VIII-a, anexă la fișa de înscriere a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare