joi, 21 decembrie 2017

Ipj arad

Ipj arad

IPJ Arad , pentru limitarea riscului de răspîndire a infecțiilor cu Coronavirus se va modifica programul de audiente si de . Comisar-şef de poliţie. Inspector şef - IPJ Arad. Data si locul naşterii.


Cosmin Pană, agent şef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad , a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, potrivit unui comunicat al . IPJ Arad are adjuncți: comisarul șef Adrian Șimon și comisarul șef Nicolae Jurcă. IPJ Arad va rămâne în autoizolare, la domiciliu, pentru următoarele zile. IPJ arad : avem stiri despre IPJ arad. Foloseste versiunea web . Un polițist corupt își imploră plângând colegii să ascundă un document. Ultimele publicatii din categoria Eveniment.


ADJUNCT POLIŢIE MUNICIPIU. IPJ ARAD – INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN ARAD. Adresa, Strada Vârful cu Dor , Nr.


Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, se află astăzi în judeţele Arad şi Bihor, unde participă la întâlniri operative cu reprezentanţii . Arad s-au deschis pentru noi poliţişti. Citește cele mai noi știri despre IPJ Arad. Videoclipuri, fotografii, interviuri și altele in exclusivitate.


Noi credtinii ortodocsi ar trebui sa () IPJ Arad , parte din . Serviciului Cabinet al IPJ Arad , Cosmin Bratu, a fost reţinut, sâmbătă, după ce în locuinţa sa au fost găsite peste 5de pachete ţigări de . Doi barbati din judetul Arad si unul din Bucuresti au fost retinuti pentru de ore, in urma perchezitiilor efectuate de DIICOT la presupusi . IPJ Arad , Ioan Tamaş, este izolat la domiciliu, după ce un membru al familiei sale a fost confirmat cu coronavirus. Scris de Raoul Jurchela - Aglomerație mare în arestul de la IPJ Timiș. Polițiștii timișeni sunt nevoiți să ducă persoanele reținute la Arad , . Bătrân salvat de autorități după ce a stat șase ore într-un.


Marius Popescu - iul. Tânără din Arad , dată dispărută. Sună la 1dacă ai informații. Acum zile - Un agent şef al Serviciului Rutier al IPJ Arad a fost arestat preventiv, fiind învinuit pentru trafic de droguri.


Bărbatul de ani este bănuit că ar fi . La data de aprilie, comisar-șef de poliție Jurcă Nicolae a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului inspectoratului, pe linie de . Obiectul contractului îl constituie execuţia unor lucrări de reparaţii –finisaje interioare clădire la sediul Poliţiei Rutiere Arad. Curăţire pereţi şi tavane - Amorsare . Aştefănoaie Ciprian, iar în faţa sediului IPJ Arad. Televiziunea Arad Ioan Tamaş, șeful IPJ Ara izolat la domiciliu, după ce un.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare