vineri, 24 iulie 2020

Tanara caut loc de munca in orice domeniu

Locuri de munca pentru orice nivel de cariera si experienta. Publici imediat anunturi cu orice doresti. Tanara makeUp Artist, caut job avand experiente si in domenii precum asistent vanzar. Cautam persoane dinamice cu sau fara experienta in domeniu care doresc sa ocupe pozitia de operator productie intr-o companie tanara care are legaturi . Buna ziua caut loc de munca , am ani am experienta in domeniul. Pentru mai multe detalii lasati.


Tanara caut loc de munca in orice domeniu

Tanara , de ani din Barla caut urgent loc de munca : bona, curatenie, comert. Tanara de ani, cunostinte de limba franceza, caut loc de munca in. Tanara de ani engleza franceza caut post numai in strainatate ca ospatar ajutor. Bucuresti, sector 6;. Anunturi gratuite cu cereri locuri de munca si angajari din tara si strainatate.


Oferte noi pe post de Orice domeniu. Fiți printre primii care au răspuns la oferta de muncă. Căutări locuri de muncă în Satu Lung, Cluj (vezi anunțuri pe JobZZ.ro).


Tanara caut loc de munca in orice domeniu

Salvează căutarea la. Tanara cu experienta in diferite domenii - inmatriculari auto, asigurari, agentie. Tanara caut loc de munca Tanara caut job stabil, doar schimbul de L-V. Am de ani, barbat, caut loc de munca in orice domeniu.


B, posed experienta in domeniu. Doamna serioasa caut loc de munca in orice domeniu , . Tanara , dragutza , sociabila ,aspect fizic placut de ani , caut loc de munca. O sa locuiesc aici pe o perioada de minim 2ani, caut un loc de munca unde se.


Tanara caut loc de munca in orice domeniu

Babysitter cu foarte multi ani de experienta caut loc de munca (live in sau live out ) in. Tanara , 2 doresc cunostinta cu un tanar apropiat de varsta, stabilit in US. Jobs te ajută să îți găsești următorul loc de muncă , așa că sună la. B, C, E si atestate marfa si persoane, caut loc de munca in domeniul. CCTV, security light.


Caut Loc disponibile pe Indeed. Tanara crestina, de ani, ma voi muta cu sotul meu in Munchen din Aprilie. Am lucrat in logistica ani.


Doresc sa lucrez cel putin part time in orice domeniu ( bucatarie, baby sitting, etc.). Căuta loc de muncă in orice domeniu dețin permis auto ,NINO și cont bancar menționez nu vorbesc prea. Tânără domnișoară în Londra.


Tanara , ambitioasa, studii superioare, caut loc de munca in Ploiesti sau Campina. Sunt obligaatorii studiile in domeniul medical. Conduc absolut orice tip de automobil până in 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare