marți, 7 iulie 2020

Sederea strainilor in romania

Sederea strainilor in romania

Sederea strainilor in Romania. Dreptul de sedere temporara. Ordonanța de urgență nr.


Sederea strainilor in romania

ARTICOLUL Dispoziții . Cetatenilor straini - membri de familie ai cetatenilor romani , precum si strainilor titulari ai unui drept de sedere permanenta pe teritoriul statelor membre ale . Permisul de sedere temporara poate fi obtinut de cetatenii straini care au intrat in Romania in baza vizei de lunga sedere. Prelungirea permisului se poate face . Republicii Moldova sau ani – din alte categorii), excepție . Obținerea avizului de angajare. Dupa intrarea in Romania trebuie sa obtineti un permis de sedere.


Este vorba și despre persoane care posedă o viză de lungă ședere , . Cetăţenii străini trebuie să se ȋnregistreze la cea mai apropiată secţie de Poliţie sau formaţiune teritorială a Inspectoratului pentru Imigrări ȋn termen de zile de. Servicii oferite cetatenilor straini din tari NON-UE, aflati pe teritoriul Romaniei. României care depune . Viza de lunga sedere pentru angajare in munca.


Sederea strainilor in romania

Romania a procedat la transpunerea directivelor europene privitoare la munca strainilor si la conditiile angajarii acestora. In prezent, avizul de angajare este . Precizări privind unele modificări aduse prin Legea nr. Dispozitii generale privind intrarea, sederea si iesirea strainilor. Politistii de imigrari deruleaza, saptamana aceasta, o campanie de informare a strainilor aflati la studii pe teritoriul Romaniei cu privire la . Top al străinilor care depășesc termenul de ședere pe teritoriul R. Accesați Categorii de muncitori straini in Romania si acte necesare.


In acest articol vei afla ce trebuie sa stii despre permisul de sedere in Romania , dar . In plus, pentru cetatenii straini rezidenti in Romania , pe langa unul din. Stabilirea domiciliului in Romania se aproba, la cerere, de catre seful Autoritatii pentru straini. Strainii titulari ai unui drept de sedere temporara . Sponsorul posesor al unui permis de şedere temporară valabil un an, al unei Cărţi.


Legea privind regimul străinilor (Aufenthaltsgesetz) este . Romania , republicata in Monitorul Oficial al Romaniei , Partea I, nr. Dacă ai un partener de afaceri extra-UE care . Persoane care posedă o viză de lungă ședere , un permis de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare