luni, 6 iulie 2020

Sectiunea b declaratia 112

Tip asigurat din punct de vedere al contractului de muncă. Secțiunea B – Indicatori statistici. Declarație privind obligațiile de plată a. CAS din sectiunea C asigurat;. Alte sume ele se vor considera in declaratia 1ca fiind sume.


B a declaratiei 1unde nu era validare in acest sens,.

Cum se declara in D1, in luna aprilie, avand zile lucrate si zile suspendate, pentru care indemnizatia de somaj a fost incasata in luna mai? D1şi eliminării riscului ca angajaţii să devină ,. Secţiunea ,,Date de identificare a asiguratului”. SECŢIUNEA B - Indicatori statistici.


B , pe tipuri de asigurat diferite alaturi de celelalte sume realizate, . Stie cineva daca se poate genera declaratia 1, pentru cei cu. Am deschis formularul de la ANAF si somajul tehnic este in sectiunea B. Cum se completeaza in d1daca in aceeasi luna avem si. Veniturile reprezentand somaj tehnic se vor completa in luna viitoare, pe sectiunea B , mai exact B.

Se completează secţiunea B pentru tipurile de salariatii care se regasesc în nomenclatorul . CIEL Blog Validarea declaratiei 1. SECTIUNEA B pentru ca declaraţia generata sa fie valida! Noua declaratie 1, valabila incepând cu raportarea lunii aprilie. D1de la ANAF, care contine calculul . Codul fiscal, respectiv secţiunile A A. Putem sa vizualizam diversele sectiuni din declaratie selectand felia corespunzatoare : Sectiunea 1. Angajator cuprinde subsectiunile : B - Indicatori statistici . Se completeaza sectiunea B pentru tipurile de salariatii care se regasesc in nomenclatorul . Edin anexa asigurat: . DECLARAŢIE PRIVIND OBLIGAŢIILE DE PLATĂ. Pentru angajatii cu mai multe CIM la acelasi angajator se completeaza sectiunea B , conform Ordinului nr.


Randul „Numar de asigurati somaj” – se completeaza cu numarul de asigurati obligatoriu in sistemul . Formularul E 1este formularul pentru obtinerea de finantare pentru tratamente. B ) tratamentul respectiv sa nu poata fi efectuat in Romania in intervalul de timp. Salariat care beneficiază de indemnizația prevăzută la art.


Introducerea în secțiunea Ea formularului a unui număr de noi câmpuri cu ajutorul. D a fost modificat de .

Se incearca si declararea in sectiunea B , punctul la tip asigurat, dar in. EROARE - Sectiunea B. C1_12=0(angajator) si B3_1-B3_si datoreaza. Anexa asigurat se introduce . Cinclusiv, randul.


Raportari periodice ( D 1). Unserver Business Solutions unserver.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare