joi, 30 ianuarie 2020

Sediu social pfa

Care sunt obligatiile? In vederea stabilirii impozitului pe cladire, suprafata folosita pentru desfasurarea . Doresc sa infiintez un PFA. Nu sunt proprietar, proprietarul fiind tatal meu. Ce act trebuie sa aduc la . Am contract de comodat (cu parintii) pentru intreg apartamentul (in care si locuiesc si care e si sediu social ). Avand norma de venit,.


Sediu social pfa

Infiintarea unei Persoane Fizice Autorizate ( P.F.A. ) se realizeaza la Oficiul Registrului. Dovada titlulul de proprietate al. Copie dupa dovada de proprietate (in cazul in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul , puteti opta pentru serviciul nostru de gazduire sedii sociale ). PFA cu norma de venit. Dacă vrei să desfășori activitate la sediul social (altul decât la cabinet de avocat) , autorizezi activitățile dorite la sediul social – NU mai este . Pentru cartea funciară trebuie să depui o cerere la Oficiul de Cadastru şi Publicitate . Contractul de comodat se foloseşte pentru dobândirea dreptului de folosinţă asupra sediului social sau a unui punct de lucru pentru PFA. Emile Zola Clădirea Halele Centrale, Ploiești, Prahova . Sanctiunile privind nerespectarea procedurii de prelungire a sediului social sunt foarte drastice, întrucat, prima conditie ca o societate sa existe din punct de . Insa, atunci cand vorbim despre SRL si SA trebuie sa fim constienti ca aceste tipuri de firme ar trebui sa aiba si un sediu.


Societatea noastra se ocupa de orice demers in vederea . Proiectul Consultanță-firme. Timișoara, județul Timiș și în orice alt județ din România, de găzduire de sediu social în Timișoara, . Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii . Expert Mind te poate ajuta. Contacteaza-ne acum pentru detalii! Numărul operațiunilor de schimbare a sediului social în cazul societăților cu răspundere limitată, respectiv schimbare a sediului profesional în cazul . Puteți alege să vă înființați sediul social în București, la adresa de domiciliu, sau în oricare alt județ din țară dacă aveți o locație pentru stabilirea sediului.


Vezi mai multe anunturi din . Doctor Finance - Tot ce vrei pentru afaceri - Prelungire Sediu Profesional Pfa Ii. Taguri: sediu social sediu profesional dovada sediu profesional contract de . Infiintari societati comerciale, persoana fizica autorizata, intreprindere . Registrul Comertului si ANAF verifica unicitatea sediului social. In principiu, nu pot functiona doua societati (SRL) la exact aceeasi adresa.


Poti deschide in viitor sediu social si al altei firmei, doar sa dai o . Daca ai nevoie de sediu social pentru firma, iti oferim posibilitatea de gazduire. Gazduire Sediu Social - FirmeON firmeon. Nu și la un cabinet de avocat.


In cazul in care o firma are sediul social intr-un apartament, trebuie sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare