miercuri, 8 ianuarie 2020

Program de schimbat vocea in femeie

Program de schimbat vocea in femeie

Do you want to “make your voice deeper”? Here, you can do that, or sound like a girl – the choice is yours! Female To Male Voice Converter” . Gratuită - ‎Android - ‎Divertisment Download Voxal Voice Changer 1. Voxal este un program ce iti schimba vocea , in timp real, atunci cand vorbesti cu. Voxal iti poate face vocea sa fie de femeia sau de barbat, sa sune ca o voce . Program de modificat vocea - Acesta este cu siguranță cel mai bun program de modificat vocea dintre toate programele de acest gen pe care . Aplicaţia ne dă posibilitatea să alegem între o voce de bărbat sau voce de femeie.


Pentru a folosi aplicaţia de schimbat vocea , trebuie să ne . Call Voice Changer este o aplicație excelentă pentru schimbarea vocii. Imi recomanzi o aplicatie buna pt editat vocea adica sa sune mai bn cum fac artistii? Caut un program de schimbat vocea SA FIE PE GRATIS daca puteti sa imi dati un site de unde il pot descarca. Funda:P Mai bun ca asta nu gasesti: . Buna stiu pe cineva care are un tel care iti schimba vocea.


MB, License: Freeware. Fals Voice este un software schimbător de voce care vă ajută să vă schimbați vocea la bărbat, femeie , . Foloseste-l pentru a schimba vocea pentru a se potrivi personalitatii tale. Modificarea vocea ta sa sune ca un om, femeie , sau folk mici. Aparat pentru schimbarea vocii iZowe Voice, voce femeie si. Surprinde-ti prietenii cu ajutorul unui gadget diferit.


Program de schimbat vocea in femeie

Poti schimba propria voce in: voce de femeie , voce de barbat . Se poate schimba o vocea de barbat in voce de femeie ,copil, batran . Pe lângă schimbarea vocii în . Cel mai cunoscute programe de modificat vocea sunt:. De asemenea, poate schimba doar tonul vocii. Există o oportunitate, ca și în alte programe , schimbați vocea de la femeie la bărbat și invers, faceți vocea. Cauți o aplicație de schimbat vocea la telefon ca să faci o glumă?


Iată cele mai bune aplicații care schimbă vocea în timpul apelului gratis . Desi sunt multe programe de schimbat vocea in magazinele de aplicatii, exista cateva care se remarca: Voice Changer Plus in App Store, Best . Vocea umană este sunetul natural creat de corzile vocale ale omului,. Tonul de bază la bărbați este în jur de 1Hz, iar la femei în jur de 2Hz (mai înalt). Acestea sunt programe speciale care sunt instalate pe telefon.


Program de schimbat vocea in femeie

Iată, în principiu, toate modalitățile principale de a schimba vocea în timpul unui apel. Dacă ești femeie , coborâți-vă vocea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare