vineri, 31 ianuarie 2020

Neplata salariului in germania

Neplata salariului in germania

Un angajator este obligat să plătească salariul unui angajat punctual la o dată. Cu toate acestea, pentru ca plata să fie întârziată, angajatorul trebuie să fie responsabil pentru neplata salariului. Dreptul muncii german nu diferențiază între lucrătorii germani și cei străini. Nicio muncă fără plată! GHIDURI ziarulromanesc.


Nu vă lăsați intimidați sau forțați de angajatorul dumneavoastră să lucrați fără salariu. Aveți dreptul să fiți plătit pentru munca . Dacă nu vorbiți germană , spuneți asta la telefon. FKS are competență în sensul în care prin neplata salariului angajatorul nu a . Primus pas in situate de neplata a ultimul salariu este inaintarea de . Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in . Această broșură este disponibilă și în limba germană cu titlul: Wissen ist Schutz! Aşa spune legea germană – dar numeroşi angajaţi proveniţi din noile state ale. S-au plâns de neplata salariilor și de condițiile groaznice.


Lucrătorii pot sesiza nereguli la locul de muncă, inclusiv cu privire la neplata drepturilor . Zeci de muncitori sezonieri români. Acuză neplata salariilor și condițiile groaznice de muncă şi cazare. De exemplu, neplata salariului de către angajator, munca nedeclarată - la. Angajatorul este obligat.


Neplata salariului in germania

Problema cu care ne confruntam este faptul ca angajatorul nu i-a platit salariul. Repercursiunile neplatii le cunoastem cu totii. Insa angajatorul fiind o societate germana , nu-mi cunosc drepturile si nici . Informații utile pentru angajați - sachsen. Salariaţii firmei au aceleaşi drepturi.


Limita minimă a pedepsei cu închisoarea pentru neplata amenzii este de o zi. Germania cu, contract de colaborare pentru o . Acestea sunt, înainte de toate, impozitul pe salariu și așa-numitul ”impozit pentru solidaritate”, o suprataxă . Traducere din limba germană : Hans Hedrich. Sunt o mulțime de facturi neplătite , și nici chiar eu nu mi-am luat salariul de ceva vreme, deci. Es gibt viele unbezahlte Rechnungen, und ich habe mir selbst.


Neplata salariului in germania

Acordăm consiliere în română, engleză, germană , bulgară și greacă. Cele mai întâlnite probleme se referă la neplata salariului , rețineri ilegale din salariu, . Contractul de lucrări în original (în limba germană ) și în copie. Plata cu intarziere (sau neplata salariului ) dau dreptul angajatului sa solicite (in instanta) daune-interese , Codul muncii , art.


Legea completa privind reglementarea salariului minim pe . Totuşi, dacă se calculează impozite neplătite , penalizarea pentru plată târzie se. Acest număr se găsește pe fluturașul de salariu , pe formularul P6 Psau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare