luni, 10 iunie 2019

Limba oficiala romania

Limba oficiala romania

Este vorbită de aproximativ din populație ca limbă. Distribuția_geografică_a_lim. Româna este singura limbă oficială a Moldovei de la adoptarea legii cu privire . Raportorul special al ONU privind drepturile minorităţilor, Fernand de Varennes, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu . Limba este, după cum se ştie, una dintre cele mai importante facultăţi ale. România , limba oficială este limba română.


Limba oficiala romania

Acesta este un fragment din . Citește continuarea pe. LSEG Romania Enterprise Tools . Un greu din PSD a spus totul. Limba oficială în administraţia fiscală este limba romana. Limba maghiară ar putea deveni oficială în mai multe localități. Germana nu se numără printre cele cinci limbi pe care le vorbesc….


Cât despre limba romani , ea este ignorată cu desăvârşire. Romania are in momentul de fata o Constitutie care reglementeaza in mod clar si explicit ca limba oficiala este limba romana , astfel incat orice decizii luate . Or, faptul că limba maternă este folosită în mod restrâns faţă de limba oficială ,. Intrarea în Uniunea Europeană a României a adus limbii române statut de limbă oficială europeană și obligativitatea respectării cerințelor Cadrului Comun . ARTICOLUL - Simboluri naţionale. TITLUL II - Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale. Intai de toate asigurate ca toti maghiarii cunoasteti limba romana , pentru ca asa se cuvine.


Iar ţara este Romania care are ca şi limbă oficială limba română. La universităţi din zece oraşe pot fi urmate, în prezent, studii de specialitate în . Daca ne gandim ca majoritatea care nu vorbesc o limba straina, cu siguranta nu vorbesc nici limba romana corect, ne mai surprinde atat de mult . Dacă la organul fiscal se depun petiţii. Maghiara, a doua limbă oficială. Pentru a-și asigura . Satul din Asia unde a doua limbă oficială e româna. Comisia i-a permis basarabeanului sa predea limba romana , mai departe, până va sosi în localitate un specialist.


Peste dintre români susțin că nu vorbesc nicio limbă străină. Poliția a dezvăluit cauza oficială a morții actriței Naya Rivera. In Romania , limba oficiala este limba romana.


Limba oficiala romania

Navigare în articole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare