joi, 6 iunie 2019

Dispozitie de plata model

Se va inscrie INCASARE sau PLATA , dupa caz. Se va înscrie “ÎNCASARE” sau “PLATĂ” după caz. Danubuis Exim SRL si avem modelele : Datecs DP1Datecs DP25 . Se completeaza numai pentru plati , DATE SUPLIMENTARE PRIVIND BENEFICIARUL . Model dispoziție de plată. Functia ( calitatea) Suma lei Scopul incasarii - platii. Dispozitie de PLATĂ nr.


Am facut o imbunatatire la modelul de dispozitie de Plata. IntrebariRaspunsuri. Formular tipizat fara regim special. Cod 14-4-4) Format Asi A tiparite pe ambele fete, in blocuri a 1de file.


Serveste ca: - dispozitie pentru casierie, in . DISPOZITIE DE TRANSFER Se va completa de catre banca. ORDONATOR Cod unic de inreg. Declar ca informatiile completate pe acest formular sunt reale si complete, in caz contrar imi asum consecintele neefectuarii platii. Am fost informat cu privire la . Dacă prin formular se ordonă o plată în avans, unitatea bancară va fi cea care va . Jump to: navigation, search.


Dispozitie de plata model

This Pin was discovered by Ghimpeteanu Laura. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Executam la comanda orice tipizat personalizat: facturiere, chitantiere, avize de expeditie sau orice alt formular cu modelul clientului, de la tiraje de minim 4 . După cum se poate observa aceasta are două pagini.


Viza de control financiar-preventiv. Conducătorul unității. Compartiment financiar-contabil. Se poate imprima logo-ul companiei, aceasta personalizare este gratuita. Descriere Opinii (0).


Formatul PDF editabil al ordinului de plata (OP) permite completarea si validarea simultana a datelor pe formularul electronic, cu beneficiul de a prezenta in . Cod: dispozitie plata. Produse din aceeasi categorie. Ordin de Plata Trezorerie. Cantitate: Adaugă în coș.


Magazin silvaniaprint. Tipizatele sunt brosate cu coperta lucioasa de o calitate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare