marți, 23 aprilie 2019

Suport cap manechin

Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea . Este soli rigid si foarte usor de montat. Cap practica pupeta salon par natural cu suport inclus poze reale. SET pentru tehnici de tunsori.


Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Material din plastic dur si cheie din otel rezistent la fixare ce asigura o stabilitate dorita. Acest suport cap manechin vine insotit de o husa pentru transportare si depozitare.


Imbinarile sunt bine realizate si poate fi reglat la inaltimea dorita pana la maxim . Este recomandat pentru capetele de manechin cu parul mediu, lung, . Acest trepied pentru capul de lucru coafor este universal si se potriveste la orice tip de manechin coafor. Suport cap de manechin metalic I207. Inaltimea maxima a acestui suport profesional de . Manechinul poate fi prins de masa cu ajutotul suportului ce il are si. Nu sunt opinii despre acest produs.


Recomandat pentru fixarea capului de manechin pe o suprafata solida cum ar fi masa sau mobilierul. Vi se va trimite un cod de verificare. După ce ați primit codul de verificare, veți putea alege o noua . Prin cumpararea acestui produs primiti puncte de loialitate. Cap manechin de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Include stabilizatori de pe partea de jos a trepiedului pentru sprijin suplimentar.


Condiție: Produs nou. Brand: EUROSTIL PROFESIONAL. Ultimele produse in stoc. JEX グラマラスバタフライ モイスト5コンドーム 6コ入り 」は、女子高生 . TVA Livrare in ore! CARACTERISTICI GENERALE: Material: metal . CAP MANECHIN Pentru Practica Extensii Gene DLUX.


Suport cap manechin

SUPORT ACRILIC PENTRU PENSETE DLUX. Asadar, v-ati decis sa cumparati un manechin cu par, pentru practica. La încercările de coliziune cu parbrizul se folosește un cap - manechin de adult folosit ca element de lovire definit la punctul 3. Folosit în scopuri de prezentare peruci, ochelari, pălării etc, poate fi folosit și ca decorațiune. Manechin copil cu suport sticla, vidaXL, Plastic, Bej.


Poate fi colorat cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare