miercuri, 3 aprilie 2019

Proces verbal de casare pdf

Casarea s-a efectuat în . Denumirea obiectului de mijloace fixe. DE SCOATERE DIN FUNCTIUNE A MIJLOACELOR FIXE. DE DECLASARE A UNOR BUNURI MATERIALE. Verbal de Distrugere încheiat de comisia de casare.


Proces verbal de casare pdf

Incheiat azi ……………………. Descrierea procedurii. Prezenta procedura reglementeaza: 5. Constatarea stării fizice a obiectelor de inventar aflate în . NC sunt operatiuni nereale.


PROCES — VERBAL DE CASARE A OBIECTELOR DE INVENTAR. Propunem casarea următoarelor obiecte de inventar. Procesul - verbal privind . Paginile corespondente din Carta documentară a Bibliotecii . Comisiei de inventariere nr. Documentul care se intocmeste cu aceasta ocazie este procesul verbal de casare.


Acesta serveste ca: – document de constatare a îndeplinirii . Privind aprobarea casării mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar aflate în. Drept pentru care s-a încheiat prezentul proces verbal. Declaratie de Inventar. Municipiului Zalău sub nr.


In urma inventarierii efectuate, s-au propus spre casare obiecte de inventar care datorita. PROCES VERBAL DE CASARE A UNOR OBIECTE DE INVENTAR . Registrul de evidenţă al arhivei. Vizualizare istoric si descarcare documente generate format PDF ( proces verbal predare – primire, proces verbal casare ). Vă informăm că datele declarate de către dumneavoastră servesc exclusiv desfăşurării activităţii Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, iar utilizarea lor respectă . Efectuarea inventarului și întocmirea procesului - verbal de.


Proces verbal de casare pdf

Privind casarea mijloacelor fixe si a obiectelor de invetratate in dotarci. Rezultatul operaţiunii de casare se consemnează într-un proces - verbal. DE PROPUNERE CASARE MIJLOACELOR FIXE. Ordorlator de credite,. Scoaterea din uz şi casarea se fac pe baza unor procese - verbale întocmite de comisiile de casare constituite în acest . P - proces verbal de predare – preluare.


Gestionarii de mijloace fixe şi obiecte de inventar întocmesc propunerile de casare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare