vineri, 26 aprilie 2019

Depunere acte somaj online 2020

In cele ce urmeaza, va voi prezenta pasii pe care i-am urmat, precum si actele necesare de care aveti nevoie pentru a beneficia de indemnizatia de somaj : 1) . Actele pentru ajutorul de șomaj se pot depune și on-line. Iată care este procedura! Libertatea pentru femei, apr. Actul de identitate, in original si copie;. Actele de studii si de calificare,in original si copie;.


Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic . Monitorul Oficial și care face posibilă . Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web , . Instituţia va plăti indemnizaţii de şomaj tehnic către angajatori. Vezi lista cu actele necesare pentru somaj ! Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova face cunoscut ca, in temeiul O. AJOFM Bistrita-Nasau Bistrița. Portal pentru depunere documente online. Din cauza crizei actuale,.


Ce acte sunt necesare pentru șomaj tehnic. Toate documentele se depun online. Mai multe detalii aici. Dosarul de șomaj se poate depune și online.


In principal actele necesare depunerii dosarului sunt următoarele: – Act de . DOCUMENTE DEPUSE ONLINE PENTRU SOMAJ TEHNIC. Indemnizaţia de şomaj tehnic este de din salariul de bază, dar statul. Actul normativ aprobat de Guvern mai stabileşte că pentru domeniile de . Firmele pot transmite de joi, aprilie, actele necesare pentru solicitarea. Principalele atribuţii ale A. Timiş, în conformitate cu actele normative. Ajutorul de șomaj online : probleme întâmpinate de solicitanți.


Cei care doresc să beneficieze de indemnizația de șomaj pot depune documentele la. De pe lista actelor necesare acordării indemnizației s-au scos și s-au . Nu se mai acceptă transmiterea documentelor pentru şomaj tehnic prin e-mail,. Documentatia se va depune doar pe platforma aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare