luni, 14 ianuarie 2019

Politia municipiului galati

Politia municipiului galati

Arondează posturile: Braniştea, Frumuşiţa, Scânteieşti, Şendreni, Tuluceşti şi Vânători. Micro – Cartier Barboşi: Bd. Lunca Siretului, Str. Poliţia de proximitate.


Comisar de poliție Iulian BERCARU. Serviciul Rutier raspunde de executarea atributiilor ce revin politiei cu privire la siguranta circulatiei pe drumurile publice. Adresa principală a unității, . Zona de responsabilitate 01.


Bujor si Beresti funcţionează birouri si formaţiuni de ordine. Agent şef principal de poliţie Liliana CRĂCIUN. Zone arondate municipiului TECUCI.


Programului Operaţional Comun . Sursa de finantare: Integral de la buget. Actiunea reprezinta o premiera si s-a desfasurat in doua zone aglomerate ale orasului Galati. Fond obligaţie de a face.


POLIŢIA LOCALĂ GALAŢI. SC LIBERTY SA GALAŢI. Un numar important de apeluri telefonice, aproximativ 1. Informaţii de contact, telefon, adresă. Nominal Tale of Romani established in Galați who are convicts, recidivists or lack a means of existence or precise. Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Taguri: politia locala,: filmare,: politist ,: galati , . Furtună Mirela Elena Director General SP Ecosal. Valoarea bunurilor confiscate anul trecut a fost jenant de mică. Serviciul Control Disciplina în Construcții se află în structura Direcției Control, . Judeţul Galaţi, organizează, concurs pentru ocuparea a două . INFORMARE - în atenția industriei auto. Municipiul Galati este situat în partea de sud a Moldovei, în Valea Siretului, străbătut. Având în vedere Normele europene referitoare la reducerea poluării mediului înconjurător venim în sprijinul industriei.


O petrecere la care participau de persoane, care nu respectau regulile. Potrivit IPJ Galați, polițiștii s-au sesizat după ce imagini de la. Galați , care a fost sancționat contravențional cu amendă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare