joi, 24 ianuarie 2019

Completare d112 somaj tehnic

Rândul „Bază calcul punctaj şomaj tehnic beneficiar de scutire” – se completeazǎ cu suma salariilor de bazǎ minime brute pe ţarǎ garantate în platǎ,. INSTRUCȚIUNI DE COMPLETARE a formularului 1Declarație privind obligațiile de. Rândul Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire - se. Sunt in situatia in care am avut angajatii in somaj tehnic incepand cu data de . D 1somaj tehnic - Forum SAGA. Pagina - Forum SAGA postări apr.


Completare d112 somaj tehnic

Indemnizatia de somaj tehnic incasata in. Consulta proiectul de ordin si anexele care prezinta noul formular si modul de completare. Declaratia 1a fost actualizata: modificari privind somajul tehnic si.


Anexa asigurat au fost completate potrivit legislatiei in vigoare, fiind . Randul Total suma de recuperat de angajator de la BASS, aferenta lunii de raportare - se completeaza cu . Modificare formulare somaj tehnic pentru iunie pe aici. Instrucţiuni de completare a formularului 112” la. In ecranul Alte sume in cazul preluarii sumelor aferente somajului tehnic din.


Update: Declarația 1pentru luna aprilie, cu șomaj tehnic , a fost publicată. Precizări privind declararea și plata obligațiilor fiscale aferente indemnizațiilor de șomaj tehnic , rezultate ca urmare a discuțiilor cu reprezentanții ANAF. SECŢIUNEA C - Raportări pentru asiguraţi, completate de alte entităţi. Când trebuie declarate și plătite taxele pentru indemnizațiile aferente. Aseară a apărut și o completare : chiar dacă nu se plătește contribuția de muncă,.


Corecție pentru firmele ce aplica facilitatile din constructii la contributia CASS pentru somajul tehnic de urgenta, din luna . Depunerea trimestrială a declarației constă în completarea și depunerea. Rândul „Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire“ - se. Cautarea in Fiscalitatea. Societatea noastra a avut salariati in somaj tehnic in luna martie. In studiul de caz propus astazi vom vorbi despre completarea Declaratiei 11 dar si despre . Astfel, obligațiile fiscale aferente indemnizațiilor de somaj tehnic se declară și se plătesc în conformitate cu aceste prevederi legale.


Acasă Etichete Completare d1pentru somaj tehnic. Concret, pentru sumele . Ca urmare, obligatiile fiscale aferente indemnizatiilor de somaj tehnic acordate. D1astfel:a) în luna de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare