luni, 17 decembrie 2018

Ministerul afacerilor externe

Ministerul afacerilor externe

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to its use of cookies. Bine aţi venit pe pagina oficială de. Pentru cetățenii Republicii Moldova care sunt în străinătate și au nevoie de asistență și informații în contextul pandemiei COVID-recomandăm . Biroul de Presă al MAE.


Ministerul afacerilor externe

Nu au fost găsite rezultate. ORDIN al ministrului afacerilor externe privind publicarea notelor verbale reprezentând schimbul de instrumente dintre Guvernul . Lucrarea este elaborata de MAE si se adreseaza tuturor. Setul de date reprezintă acţiunile consulare prestate de misiunile diplomatice în străinătate, vize pentru cetăţenii străini şi titluri de călătorie pentru cetăţenii . As a result of this organisational change, the number of secretary of state positions in MAE will increase from four to seven and a new position will be created . Ministerului Afacerilor Externe (denumit în continuare MAE ) pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi o mai bună . MAE : Noi reguli de intrare în Grecia.


România Internaţional. MAE precizează că românii care . Ministrul Alexandru Jizdan la cros împreună cu echipa! News on Danish foreign policy, Danish visa rules, Consular services, Missions abroa Development policy, Danida, The Trade council, Trade and investment. Potrivit oficialilor de la București, MAE a făcut demersuri pentru a. Acum zile - Cu privire la condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Elene, MAE.


Ministerul afacerilor externe

Acum zile - MAE a menționat că cei doi români din insula Evia au fost transferaţi într-o unitate hotelieră special destinată pentru carantină unde vor . MAE reaminteşte că pentru a intra pe teritoriul Bosniei şi Herţegovina . Acum zile - Potrivit MAE , cei doi cetăţeni români confirmaţi pozitiv în Insula Evia au fost transferaţi într-o unitate hotelieră special destinată pentru carantină . DIRECȚIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR. Ce acte sunt necesare? MAE transmis la împlinirea a şase ani de la doborârea avionului. Acum zile - Ministerul Afacerilor Externe ( MAE ) face apel la cetăţenii români care au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu virusul SARS-CoV-pe teritoriul . Republica Elenă, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de ieri, iulie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare