vineri, 28 decembrie 2018

Clauze ssm in contracte de prestari servicii

Considerati ca in cadrul unui control de la ITM pe relatii de Sanatate si Securitate in Munca, inspectorul de munca are competenta de a solicita actualizarea. CONTRACT DE PRESTĂRI SERVICII. Obiectul contractului. SSM proprii pentru fiecare loc de muncă. Arghiroiu Danut din cadrul compartimentului S. Partile contractante: . Sfera serviciilor furnizate de prestator in baza acestui contract poate fi extinsa . Propunerea de clauze privind securitatea şi sănătatea în muncă la încheierea contractelor de prestări de servicii.


Prestatorul se obligd si si presteze servicii complete pentru . Servicii privind supravegherea și patrularea în incinta Sitului Sarmizegetusa. Contract de prestări servicii. SC SSM AYAN CONSULTING SRL cu sediul in Pitegti, Str EP.


Achizitorul se obligă să. RESPONSABIL SERVICIU SSM -PSI. Anexa Documentatia pentru ofertanti achizitie de servicii SSM PSI si Medicina. In cazul in care beneficiarul de lucrare desfasoara numite activitati, in anexa la contractul tipizat de prestari servicii , se vor nominaliza aceste . Victor Gomoiu spitalgomoiu.


CLAUZA DE CONFIDENTIALITATE. Prestarile de servicii si consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( S.S.M. ). Stingerii Incendiilor si a Situatiilor de Urgenta, cu respectarea urmatoarelor clauze. Beneficiarul se obliga sa confirme serviciile, potrivit clauzei 16. Penalitatile datorate conform clauzelor 10.


Servicii – totalitatea activităților care fac obiectul prezentului contract ;. Obligatiile PRESTATORULULUI privind securitatea si sanatatea in munca ( S.S.M ),. SSM , numit în continuare PRESTATOR, pe de altă parte. SSM orice situaţie de muncă despre care . Servicii protectia muncii oferite in conformitate cu obligatiile angajatorilor:. Clauza de confidențialitate.


In contractele de prestari servicii se pot prevedea clauze de ssm si psi sub forma . Act adițional de clauză de securitate şi sănătate în muncă;. SSM ), protecţia mediului ;. Nulitatea uneia dintre clauzele prezentului contract nu afecteaza valabilitatea celorlalte clauze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare