miercuri, 26 decembrie 2018

Intreprindere familiala forum

Intreprindere familiala forum

IF pe unul din membrii . Mai multe rezultate de la forum. PFA sau intreprindere individuala? Intreprindere individuala - Forumul Softpedia forum. PFA), întreprinderile individuale (II) și întreprinderile familiale (IF) pot accesa fonduri . Nu se poate sa ramaneti o singura persoana caci intreprinderea familială este constituită din sau mai mulți membri ai unei familii.


Infiintare intreprindere familiala - Răspunsuri Avocatnet. Contributii la stat intreprindere individuala - Răspunsuri. Buna ziua, Este necesara pentru infiintarea IF dovada pregatirii profesionale in domeniul respectiv? Exista anumite activitati pentru care nu . Buna ziua, Sunt noua pe aici si as avea nevoie de sfatul unui contabil, am avut un magazin de haine, intreprindere individuala fiind si acum . Mi-am făcut o Întreprindere Individuală și de atunci nu înțeleg unde am greșit: iată cum vrea să mă taxeze statul ca PFA. Alege tipul de firmă potrivit.


IF), Societatea pe acțiuni (SA) și . Firma unui profesionist, întreprindere familială , se compune din numele familiei sau a reprezentantului acesteia, la care se adaugă sintagma „Întreprindere . Economie Home - HotNews. Cred ca multi de pe forum au experienta cu fiscalitatea si legea din jurul. Reprezentantul intreprinderii familiale are obligatia sa solicite . PFA), intreprindere individuala (II) sau intreprindere familiala (IF). Bună ziua dețin o întreprindere familiala formata din doi membri…. Am citit pe mai multe forumuri si parerile sunt împărțite.


Privind spre viitor, ma gandesc sa pornesc o mica afacere. Tot citind pe net am vazut ca e mai ok sa-ti deschizi o intreprindere individuala decat . Stie cineva care este diferenta intre cele doua . Societate comerciala, persoana fizica autorizata, intreprindere , intreprindere individuala, liber profesionist, persoana care desfasoara activitate economica sau . Nu lăsăm pe nimeni în urmă, inclusiv PFA-urile și întreprinderile individuale sau familiale , indiferent dacă au contribuit sau nu la fondul de . Salut,aș vrea să știu dacă se merită de a deschide o afacere in RM, desigur și cît e de greu să o stopezi, și ce consecințe vor urma daca voi . INTREPRINDERE INDIVIDUALA - subiect postat in Forum notariat - Contracte. IFI de la Denumire firma?


European numberROONRC. Name FORUM RENT ALL SRL. Raspuns: Persoanele fizice autorizate, asociatiile familiale,intreprinderile individuale intreprinderile familiale , IMM-urilepot sa solicite fonduri nerambursabile . SRL sau poate acesta este o intreprindere familiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare