marți, 22 mai 2018

Motive de transfer de la o clasa la alta

Părinţii tăi ar trebui să facă cererea dacă . Cand Daria a terminat clasa I, am transferat-o de la scoala privata . Cum adaug motive noi pentru a nota conduita elevilor? O alta conditie care, daca nu e indeplinita, puteti doar visa transferuri. In situatia in care transferul se face in semestrul II al clasei a IX-a,. Forumul Softpedia postări iul.


Motive de transfer de la o clasa la alta

Transfer la un alt liceu. Pot sa ma transfer in alt liceu intr-o clasa plina pe. Mai multe rezultate de la forum. Ce ar trebui sa faca un.


Am ajuns chiar sa cer un transfer disciplinar la o clasa paralela. Dacă numărul elevilor care solicită transfer la o anumită clasă este mai . Până acum, mutarea elevilor de liceu era posibilă doar din clasa a X-a. Credeti ca s-ar accepta ca motiv faptul ca are copilul un foarte bun prieten la clasa paralela de care nu se poate desparti ? Alta idee nu am acum. Sa-mi transfer fiica in alta clasa ? Fiica mea este in clasa a XII-a, deci mai are un semestru de scoala… Din clasa a XI-a i s-a . Decizia de a-ți transfera copilul la o altă școală este una foarte serioasă,. Atunci îți dai seama cât de mult ține la statutul lui de cel mai bun elev la istorie din clasă.


De regulă, pentru elevii care fac transferul între două școli particulare, . Un alt motiv de transfer ar fi în apropiere de domiciliu sau medical. Schimbarea unității școlare cu o altă unitate şcolară din motive obiective sau în cadrul aceleiaşi unităţi şcolare. Liceul Teoretic „ Traian Vuia Faget, în clasa a - _-a, profil specializarea începând . Iar altă boală se vindecă numai prin transfer de la “ Spiru Haret” la “Rareș”. Motive ar putea fi : Doresti sa urmezi o cariera in domeniul profilului respectiv. Consideri ca se muleaza mai bine pe caracterul tau.


Solicit transferul din urmatoarele motive : . Un băiețel din Lugoj, elev în clasa pregătitoare, este de mai bine de jumătate. Gimnazială „Eftimie Murgu”, principalul motiv al deciziei fiind . Administraţie al școlii a aprobat atunci transferul la clasa a II-a C, considerând. CERERE DE TRANSFER dintr-o clasă în alta.


Motive de transfer de la o clasa la alta

Un loc fruntas in topul neoficial al transferurilor elevilor de clasa a X-a. Exista chiar cereri de transfer in care nu se precizeaza nici un motiv , care au.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare