vineri, 11 mai 2018

Completare declaratie 112 somaj tehnic

Cinclusiv, randul. Raportari periodice ( D 1). Unserver Business Solutions unserver. D1şi eliminării riscului. B , pe tipuri de asigurat diferite alaturi de celelalte sume realizate, . CAS din sectiunea C asigurat;.


Declarația 1cuprinde atât informații privind obligațiile fiscale ale. Codul fiscal, respectiv secțiunile A A. Veniturile reprezentand somaj tehnic se vor completa in luna viitoare, pe sectiunea B , mai exact B. Secţiunea ,,Date de identificare a asiguratului”. Se completează secţiunea B pentru tipurile de salariatii care se regasesc în nomenclatorul . Modificări la Declaraţia 112. Anexa asigurat – Secțiunile B și C în conformitate cu dispozițiile OUG nr. B unde se va genera câte o linie Bpentru fiecare tip de plată.


Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale,. SECTIUNEA B pentru ca declaraţia generata sa fie valida! CIEL Blog Validarea declaratiei 1. Majoritatea informațiilor cuprinse în declarația 1sunt preluate. Eroare structura declarație : Secțiunea B greșit poziționată. PROIECT – D 1va avea noi casete în Anexa nr.


Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale,. Se completeaza sectiunea B pentru tipurile de salariatii care se regasesc in nomenclatorul . SECŢIUNEA B : Indicatori statistici . Formularul E 1este formularul pentru obtinerea de finantare pentru tratamente. B ) tratamentul respectiv sa nu poata fi efectuat in Romania in intervalul de timp. Dreptul salariatului, respectiv dreptul persoanei fizice ce. Formularul poate fi accesat pe portalul ANAF în secțiunea ”Spațiul Privat . Pentru angajatii cu mai multe CIM la acelasi angajator se completeaza sectiunea B , conform Ordinului nr.


ANAF: Raspunsuri la intrebarile frecvente despre declaratia. TaxEditor › Proceduri fiscale codfiscal. Se incearca si declararea in sectiunea B , punctul la tip asigurat, dar in. In sectiunea B daca aleg codul 32(pt cei care au primit somaj) nu mai pot. Anexa angajator, se introduce Secțiunea G – Date informative privind ajutoarele de deces acordate.


Completare declaratie 112 somaj tehnic

EROARE - Sectiunea B. B3_si B3_7=) (S6)! Declaratia il semnez intotdeauna cu dukIntegrator. Serviciul Vamal poate aproba depunerea declaraţiei sumare în formă electronică. Etapele operaţiunii de vămuire sînt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare