miercuri, 2 mai 2018

Anexa 5 esalonare la plata model

Anexa 5 esalonare la plata model

SITUAŢIA încasărilor şi plăţilor pe ultimile luni anterioare. SITUAȚIA încasărilor și plăților pe ultimele luni anterioare datei depunerii cererii de acordare a eșalonării la plată a obligațiilor fiscale. ANEXA Nr - la procedură. Eșalonarea la plată se acordă pe o perioadă de cel mult ani. SITUATIA încasărilor şi plăţilor pe ultimele luni anterioare datei depunerii cererii de acordare a eşalonării la plată a obligaţiilor . DIRECTIA IMPOZITE SI TAXE LOCALE.


Anexa 5 esalonare la plata model

Anexa ”Continutul cererii de acordare a esalonarii la plata si. La Anexa dupa alineatul (6) al articolului se introduce un nou . Pentru acordarea eşalonării la plată a obligaţiilor fiscale,. Codul de procedură fiscală, în cazul deconturilor cu sumă negativă. Sectorului si esalonari la plata majorarilor de intarziere de orice.


Certificatul de atestare fiscală se. Acordului de eşalonare a datoriilor sau cu data înaintării demersului ( anexa nr. ). Modelul cererii este expus. Se aprobă conţinutul cererii de acordare a eşalonării la plată şi.


Instructiuni de plata sM19. Declarație de eșalonare -5. Nota explicativa modificare contract de finantare, RO. Esalonarea la plata se acorda pentru o perioada de cel mult ani,.


Perioada de eșalonare la plata acordată nu poate fi mai mare decât perioada. Eşalonarea la plată se acordă pentru obligaţiile fiscale restante. Procedura de aplicare a acordării eşalonării la plată de către organul fiscal central”. Persoanele juridice care au in derulare conventii de esalonare la plata a . Ma puteti ajuta cu Anexa - Calculul indicatorilor orientativi se face.


Anexa 5 esalonare la plata model

Buna tuturor as vrea urgent un model de plan de redresare pt firma de . Toate formularele, cu explicaţii - anaf. Se completează și se depune de. Se depune la organul fiscal competent, în zile lucrătoare de la finele lunii în. Decizie de menținere a valabilității eșalonării la plată a obligațiilor fiscale . Noul grafic de eșalonare se comunică debitorului prin decizia organului fiscal. Se suspendă condițiile de menținere a valabilității eșalonărilor la.


COVID-1 prevăzute în anexa care face . Durata de realizare (luni) si etape principale. Grafic de esalonare a. Anexele B pentru persoanele juridice si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare