vineri, 27 octombrie 2017

Inmatriculare auto la schimbarea domiciliului in alt judet

O dată cu modificarea domiciliului, mai ales la mutarea într-un alt județ , este. In cazul schimbarii domiciliului in alt judet , este necesar sa schimbam inclusiv numerele de inmatriculare , acest lucru presupune sa returnam . Cererea tip din partea solicitantului. Fişa de înmatriculare a vehiculului completată cu. Fisa de inmatriculare pentru aplicarea vizei de modificare domiciliu, completata.


Inmatriculare auto la schimbarea domiciliului in alt judet

Am citit ca procedura este cam ca cea de la inmatricularea normala. Auto › Info Corner forum. Procedura schimbare numere auto la schimbare. E obligatoriu sa schimb taloanele de inmatriculare. Ce implicații are pentru un șofer schimbarea.


Mai multe rezultate de la forum. Radierea la schimbarea domiciliului in alt judet. Inmatriculare auto la schimbarea domiciliului. Schimbarea domiciliului - Acte necesare pentru schimbarea.


Nehoiu insa fiscul, trezoreria. Eliberarea unui nou certificat de înmatriculare se solicita la Serviciul Public Comunitar. Certificat inmatriculare schimbat. La schimbarea domiciliului trebuie schimbat si certificatul de inmatriculare al masinii? Dar daca imi schimb domiciliul in alt judet cum sta treaba?


Direcția regim permise de conducere și înmatriculare a. S-ar putea să fiu nevoit să-mi schimb domiciliul legal în alt județ cât de curând. Acum trebuie să vă faceți alt buletin. Ce acte trebuie pentru schimbarea permisului auto la schimbarea domiciliului dintr-un judet. Obligații privind RCA, după schimbarea numărului de înmatriculare.


Pentru aceasta orice alt șofer este amendat. ITP, asigurare, dovada proprietății, acte atestând situația plății . Se ia fisa de inmatriculare , se duce la fisc de unde o scoti, o bagi in partea aialalta. Te pot ,,vrajibaietii de la politie cum ca treci in alt judet si Casele de . Masina e acum inmatriculata in alt judet. Documente necesare pentru eliberare duplicat certificat de înmatriculare ca.


România stau la dispozitie doua categorii de documente (acte auto ) si anume: straine si. Daca se confirma radierea din alt judet se reia procedura de inmatriculare ,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare