joi, 5 octombrie 2017

Acte necesare certificat nastere copil nascut strainatate

Acte necesare (se vor citi cu atenţie indicaţiile de mai sus). Dacă nașterea s-a produs în străinătate , în speță în Italia, este obligatorie. ACTE NECESARE TRANSCRIERII – certificatului de NAŞTERE. Pentru părintele cetățean străin se va prezenta certificatul de naștere original, eliberat. ATENȚIE: Daca părinții sunt căsătoriți în străinătate , este obligatorie.


Daca sunteti parinti cu unul sau mai multi copii nascuti in strainatate stiti. Evident, actele trebuie traduse, motiv pentru care biroul de traduceri . Transcriere - naștere înregistrată în străinătate. Cum se obțin certificatele de naștere românești pentru copiii.


Cererea de transcriere a certificatului de naștere pentru copilul minor în vârstă de. Certificat de cetăţenie pentru. CI sau pașaport cu domiciliul în străinătate );.


Pentru restul certificatelor de naștere se solicită. ACTELE NECESARE ÎNREGISTRĂRII NAȘTERII. CERTIFICATELE DE NAȘTERE ALE PĂRINȚILOR – obligatoriu in original. Declararea nasterii Odata cu venirea pe lume a copilului , parintii trebuie sa declare.


Copiii nascuti in strainatate , care au cel putin un parinte cetatean roman, . Preluarea actelor și eliberarea certificatului de naștere se face la. Utilizarea formularelor standard multilingve ca ajutor pentru traducere. Unde are loc depunerea cererii pentru transcrierea certificatelor şi extraselor. Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere.


Accesați ÎNREGISTRAREA NOULUI NĂSCUT - Au obligaţia de a face declaraţia de naştere oricare dintre părinţi, iar dacă. In cazul parintilor cetateni romani a caror casatorie s-a incheiat in strainatate dar nu a fost. Acte de identitate părinţi sau paşaport, în copie xerox;.


Pentru persoanele cu vârsta peste ani care au domiciliul în străinătate , cererea se depune la . Pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate : - pasaportul turistic in care sa fie. Dovada privind ultimul domiciliu din România pentru cetatenii români care nu pot face. Actele de stare civila ale cetatenilor români întocmite în strainatate ,. Pentru cetăţenii români cu domiciliu în străinătate aceasta se depune la.


Actul de identitate, certificatul de naştere şi căsătorie ale decedatului, în original şi fotocopii. Pentru înregistrarea nașterii și eliberarea certificatului de naștere se parcurg următorii pași:. Depunerea actelor la Compartimentul Stare Civilă.


Codul Civil copilul conceput sau născut în timpul căsătoriei are.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare