vineri, 13 octombrie 2017

D112 anaf

D112 anaf

Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe. Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Vizualizare documente. D1), Se transmit prin portalul e-guvernare.


D112 anaf

Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Asigurări de sănătate − șomaj tehnic. Declaratia 1se depune doar online incepand cu data de 01. Formularul poate fi accesat pe portalul ANAF în secțiunea ”Spațiul Privat Virtual”(pfinternet. anaf.ro), rubrica Descărcare declarații. Precizări privind declararea și plata obligațiilor fiscale aferente indemnizațiilor de șomaj tehnic, rezultate ca urmare a discuțiilor cu reprezentanții ANAF.


D1– în lucru după noi modificări ANAF Pe 30. ANAF a modificat Soft- ul A, Soft-ul J şi Anexa validări conform Ordinului comun din 23. Informare D1– Versiune nouă ANAF Marţi, 28.


D112 anaf

Un instrument desktop util pentru posesorii de Certificat digital calificat ANAF. ANAF a adăugat o nouă versiune a Declaraţiei 11 conform Ordinului comun din 01. Cu titlu de exemplu, enumerăm declarațiile fiscale care pot fi depuse online, cu mențiunea că tendința ANAF este de a simplifica relația cu contribuabilii, . Aceasta a fost actualizată de către ANAF și pentru o validare corectă trebuie. Vezi cand este noul termen.


Thank you for come here and reading more about STARE D1ANAF. Fisierul poate fi descarcat de pe portalul ANAF. De exemplu, mai precizează ANAF , un angajator a încasat în luna aprilie indemnizațiile pentru luna martie - în D1aferentă lunii aprilie, care . Agentia Nationala de Administrare Fiscala ( ANAF ). Cum, până la acesta, cei care aplicau regimul special pentru construcții nu puteau . Procedura de validare a fisierelor XML si pregatirea lor pentur a fi transmise catre.


D1, gestionate de catre ANAF , comunicate angajatorilor de catre ANAF prin intermediul serviciului Spatiul Privat Virtual(SPV ). Personalizarea comenzilor. Vad ca e tevatura cu faptul ca ANAF a transmis contributii pe in D-11 pentru salariatii aflati in somaj tehnic. Si suntem scosi noi vinovati de . Tutorial de folosire a Soft-ului J de validare date din fisier XML pentru formularul D112. Se downloadeaza de pe siteul ANAF. ANAF si ulterior, retransmise de catre ANAF cesei de asigurări de sănatate.


D1(fie cu adeverinţa de salariat, fie cu D1). Anexa cu validari structura - Actualizat in data de 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare