marți, 16 iunie 2020

Schimbare buletin program

Buletinul de identitate al cetăţeanului RM. Eliberarea buletinului de identitate. EVIDENŢA PERSOANELOR ( BULETINE ). Program de lucru - dlep-iasi. SEDIUL ADMINISTRATIV – Str.

Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos S. Centrul Comercial Someşul et. PRESCHIMBAREA CĂRȚII DE IDENTITATE CA URMARE A SCHIMBĂRII. DEPUNERI ȘI ELIBERĂRI DOCUMENTE 08. NREGISTRĂRI DECESE 12.


PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. Comunicat privind programul de lucru cu publicul în perioada stării de alertă .

Luni, 08:- 12:00 . Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de. ELIBERAREA CĂRŢII DE IDENTITATE ÎN CAZUL SCHIMBĂRII DOMICILIULUI. Primăriei Municipiului Arad se poate consulta. Valabilitatea documentelor. Reducerea termenului pentru obţinerea actelor de identitate.


Anunț eliberare carte de identitate. Cerere tip pentru eliberarea actului de identitate ca urmare a schimbării domiciliului din. Carte de identitate provizorie pentru cetăţenii români cu domiciliul în străinătate care locuiesc temporar în România. Operatori cu program special.


Evidența persoanelor. Schimbarea domiciliului din străinătate in România. Toţi cetăţenii români au obligaţia, conform OUG nr. Executiv Ion Constantin. Audientele se fac in baza . SPCLEP) care deserveşte localitatea unde aveţi sau urmează să vă stabiliţi domiciliul, procedura programării și programul de lucru .

Doriți o programare pentru depunere acte? Stabilire reședință (flotant). Ordonanţa Guvernului nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare