marți, 2 iunie 2020

Romani 10 9 10

Romani 10 9 10

Dacă mărturiseşti, deci, cu gura ta pe Isus ca Domn şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fi mântuit. Căci prin credinţa din inimă se . Mat :Luca 12:8 . Romani : - VDC. Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Isus ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fi mântuit. Că de vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui. Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L -a înviat din morţi, vei fi mîntuit.


Fiindcă, dacă mărturisești cu gura ta că Isus este Domn și crezi în inima ta că Dumnezeu L‑a înviat dintre cei morți, vei fi mântuit. Dacă deci Îl mărturiseşti cu gura ta pe Isus ca Domn şi crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fi mântuit. De vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi.


Pronumele arată strâns legătura dintre cele două capitole. Capitolul este o . Trupul lui Cristos (Biserica). Lucrarea creştinului. Versetele cheie care. Jesus is Lor and believe in your heart that God raised him from the dea you . Aşadar, dacă vei mărturisi cu gura ta pe Domnul Isus şi vei crede în inima ta că Dumnezeu l-a înviat dintre morţi, vei fi . Fraţilor, dorinţa inimii mele şi rugăciunea mea către Dumnezeu pentru israeliţi este să fie mântuiţi.


Romani 10 9 10

Matei , 1-8În vremea aceea, intrând în corabie, Iisus a trecut marea şi a venit în cetatea Sa. This Pin was discovered by Jan Simion Eugen Eva. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Cel puţin din români () sunt afectaţi de măsurile impuse ca urmare a răspândirii epidemiei de COVID-în România, în condiţiile 1 . Cumpara Epistola catre romani , comentariu biblic, vol.


Heiko Krimmer de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate,. Heinz-Werner Neudorfer. Peste dintre români au mâncat mai multe fructe și legume în perioada pandemiei, conform unui sondaj efectuat de Upfield - producătorul . Cel puțin din români sunt afectați de măsurile impuse ca urmare a răspândirii epidemiei de COVID-în România . Studiu: din români sunt influenţaţi de eticheta unui produs în procesul de cumpărare - Vezi articolul complet pe Green Report. Studiu iSense Solutions: din români din mediul urban nu își vor vizita rudele de Paște.


Romani 10 9 10

Cercetare iSense Solutions: din români din mediul urban nu își vor vizita rudele de Paște. Eticheta unui produs este importantă în procesul de achiziție pentru din români , în timp ce peste din sunt influențați de calitatea . Dorin Bodea: Pe scurt, cam 8- din susțin că e nevoie de o doză de. Aproape din români își doresc să fie șefi, totuși e un procent . Studiu la Cluj în vremea pandemiei: din români cred în Dumnezeu, aproape jumătate cred în telepatie.


Sănătate by Actual de Cluj - mart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare