joi, 30 aprilie 2020

Tipizate dex

O definiție pentru tipizate. Dicționare morfologice. Se indică corespondența dintre forma de bază a unui cuvânt și flexiunile sale. Definitie tipizat - afla ce inseamna tipizat si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.


Cu particularități proprii unui tip. Dicţionarul explicativ al limbii române) tipizát adj. TIPIZÁT, -Ă, tipizaţi, -te, adj. Verifica cuvantul: tipiza. Cuvantul cu diacritice: tipizát.


Care a fost supus procesului de tipizare. Formular tipizat (şi subst. n.) = imprimat care se completează în vederea . Sinonime pentru tipizate. Dex online, dictionar,. Cod Produs: SP0Ai nevoie de ajutor?


Tipizate dex

Adauga la Wishlist Cere informatii. Tocmai din acest motiv, au aparut asa-numitele tipizate. In DEX , acestea sunt definite drept „formulare imprimate care se completeaza in . Papetărie, rechizite, birotică, tipizate fiscale, ştampile, xerox.


Conjugarea verbului a tipiza în limba română ( dex ). Imperativ persoana a doua. Utilizarea în practică a unor formulare tipizate pentru constatarea dispoziţiei de. Purtător de cuvânt I. Scopul lucrărilor practice de farmacologie este de a studia farmacografia, adică totalitatea regulilor de prescriere a medicamentelor tipizate , magistrale, oficinale. Prezenta cerere mi-o intemeiez pe dispozitiile art alin.


Nota de contabilitate : tipizate sau netipizate, se deosebesc de cele cu regim special prin aceea ca nu sunt strict socotite, nu trebuie justificate formular cu . Buletine ecografice- tipizate. Registre de programari pacienti pentru ecografie. Hărțile pot fi tipizate și clasificate după o serie de criterii distincte cum sunt: - scara: Diferențierea hărților după scară poate fi diferită de la un domeniu la altul . Dacă ne uităm în DEX la explicația cuvântului “farmacist” vedem că. MLST), secvenţierea întregului genom (WGS), polimorfismul mononucleotidic (SNPs) sau . Documentele tipizate sunt cele ale caror continut, forma si dimensiuni, numar de exemplare si mod de utilizare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare