luni, 6 aprilie 2020

Patinoar ice magic buzau preturi

INITIERE PATINAJ: Luni – Vineri: 15. Sambata – Duminica: 10. Anul acesta programul patinoarului ramane acelasi ca si anul trecut, modificari fiind doar pe . Patinoarul Ice Magic , Buzau , Romania. Informatii Patinuar Ice Magic. Amanda Stan pe patinoarul Ice Magic Buzău.


Vand bilete patinoar Ice Magic BuZau Pret : lei biletul. Pentru cei din Buzau. Ice Magic Si cat costa sa inchiriezi o pereche de patine Trebuie sa dai buletinul carnetul de elev . De luni până vineri, preţul unui bilet de acces pe duprahaţa de gheaţă costă 10 . Elevii şi preşcolarii din Buzău vor avea acces gratuit la patinoar şi în week- end. Buzău , vor avea acces liber pe patinoarul „ Ice Magic ” până la ora 1. Ice skating - Patinaj pe gheata Am incaltat din nou patinele dupa mai mult de un an.


Administrație reporterbuzoian. Arieseni din judeţul Alba, preţurile pentru o urcare cu. Buzău a fost deschis patinoarul Ice Magic unde tarfiul de acces este de . Programul zilnic este structurat pe sesiuni de de minute cu pauze de de minute intre o sesiune si alta, pentru refacerea peliculei de gheata, dupa cum . Vineri-Duminica, vacanta, sarbatori – lei.


Vezi produse de frumusete ideale pentru salon/acasa! Cosmetice Profesionale✅ Brand 1 Romanesc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare