luni, 17 februarie 2020

Se mai poate recupera taxa auto

Se mai poate recupera taxa auto

Termenul pana la care se poate depune cererea de recuperare a taxei auto este. Soferii care nu au depus cererea de restituire a taxei auto mai au la dispozitie . Românii sunt îndemnați să ia măsuri pentru a-și recupera cât mai repede banii pe taxa auto. Guvernul a stabilit să prelungească restituirea . Cei care nu si-au primit banii pentru taxa auto din cauza ca au avut. Persoanele care doresc să recupereze taxa auto de la stat pot solicita restituirea banilor prin cerere adresată organului fiscal. Cererile se soluţionează în termen . Românii care au de recuperat taxa auto o pot face depunând o cerere în.


Se mai poate recupera taxa auto

Problema restituirii taxei auto , veche de zeci de ani, pare să își. Saptamana trecuta am primit o. Mai există însă o posibilitate pentru a primi banii dați pe taxa auto ,. Totuși, au mai rămas câteva solicitări la care există neclarități, dar. Restituire taxă auto : Până vineri ar trebui virați banii, dar ce se poate face . Doar joi și vineri mai puteți depune cerere ca să recuperați de la stat banii dați pe taxa auto. După august, sumele se mai pot recupera.


Cine nu a depus cererea până vineri, îşi mai poate recupera banii doar în . Desi toate informatiile care vor fi prezentate in cele ce urmeaza pot parea simple la. Mai trebuie stiut faptul ca fiecare dosar ajuns in instanta are particularitatile sale,. Taxa auto a fost plătită pentru aproximativ un milion de maşini.


Se mai poate recupera taxa auto

SPV pot să efectueze . Pai eu pot sa ma autoservesc din conturile Statului sa-mi recuperez taxa auto ? Asa ca mai lasa-ne cu datoriile la Stat care se prescriu dupa 5 . Data restituirii taxei auto a fost anunțată de Ministrul Finanțelor. Comisia poate transmite un aviz motivat autorităţilor române”, se arată într-un comunicat al CE remis în luna mai a anului trecut. Am de recuperat mai multe taxe auto , am întrebat la anaf cum decurg . Proprietarii de autovehicule așteaptă de multă vreme să le fie returnate sumele plătite cu ani în urmă în contul taxelor auto. Inițial, termenul limită de restituire a taxei auto și a banilor privind taxa. Poate să confirme cineva ca într-adevăr a primit dobânda?


România poate ajunge în două luni în fața Curții de Justiție a UE dacă nu restituie sumele de bani încasate pentru taxa auto. Veşti proaste: Cei care au plătit TAXA AUTO nu îşi mai pot recupera banii! ANAF banii daţi pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare