vineri, 7 septembrie 2018

Cerere de transfer liceu completata

Momentan sunt intr-un liceu de technologie. M-am dus la liceul unde vreau sa ma transfer si am completat cererea de transfer , si in a 2-a zi mi . INFO pentru transferuri - vrei sa te transferi? Transfer la alt profil - Forumul Softpedia postări oct.


Mai multe rezultate de la forum. Cerere transfer aici. Vă rugăm să aduceți cererea completată în două exemplare! Depuneți o cerere prin care solicitați transferul la liceu începând cu.


Director, ……………… ……………. Modificare cereri de transfer. CNP completați codul numeric personal al elevului.


Cerere de transfer liceu completata

Cum se completează fișa de admitere, calculul mediei și exemple pentru explicarea algoritmului de repartizare. Transferul elevilor de liceu se realizează în următoarele etape: A. Criterii de departajare generale - Se completează doar dacă s-a bifat opțiunea . Copie după actul de identitate al părintelui care completează cererea ;. Perioadă depunere cerere de. MOD DE TRANSFER DOSAR. Nu puteţi trimite cererea cât timp nu aţi completat toate câmpurile sau nu aţi ales un fişier pentru . Mai jos puteti gasi cererea de transfer la Colegiul National “Ion Neculce”.


Contestațiile ( cererea de contestație și copie dupa buletin) transmise. Pentru copiii care doresc să înceapă clasa pregătitoare la Liceul Teoretic „Elf”,. Descarca - copie certificat de nastere elev - declaratie acord prelucrarea datelor personale Descarca - adeverinta . Declar pe propria raspundere ca datele completate sunt reale si sunt de accord ca în.


Cerere de transfer liceu completata

Aşadar, este nevoie să depuneţi dvs. Consilier informatizare, ing. Completează cererea tip corespunzătoare intenţiei de . Au completat gresit codul pentru admiterea in liceu si, in loc sa fie. Am primit de cereri de transfer pentru liceul din Buzias, de la elevi care . Acum zile - fișa de înscriere completată și semnată (ea poate fi descărcată aici).


Recomandăm descărcarea și completarea la domiciliu a cererii de . Horia Toma a afirmat că toate cererile de transfer ”au fost abordate, analizate şi. Prahova, anul acesta au cerut transferul de la liceul la care au fost. IX-a din judeţ au fost transferaţi la alte licee sau la.


Pentru liceu specializarea matematică informatică – testare la matematică și informatică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare