joi, 6 septembrie 2018

Cerere adeverinta elev pentru alocatie

Protectia Copilului –Servicul Alocatii dosarul va conține următoarele acte : 1. Copia actului de identitate. CERERE pentru acordarea alocației de stat pentru copii în cazul tinerilor care au împlinit vârsta de ani și urmează cursurile . Adeverinta de la autoritatile competente de pe teriotoriul tarii unde s-a nascut . Model de adeverință elev. ACTE NECESARE PENTRU ALOCAȚIA DE SUSȚINERE A FAMILIEI.

Adeverința de salariat cu venitul net, cupon de pensie, cupon alocație de stat, cupon. Cererea prevazuta la alin. Adeverinţe de elev cu precizarea numărului de absenţe nemotivate din ultimul . Pentru soluționarea cererii privind alocația pentru susținerea familiei,. Adeverinţă de elev sau student cu menţiunea dacă primeşte bursa sau nu şi tipul. Prin urmare, cererile , declarațiile și documentele doveditoare pentru.


Elevii care au împlinit ani, vor beneficia, începând cu luna februarie, de alocaţia de stat. Elevii de peste ani vor putea încasa de luna viitoare alocaţii de stat.

Acest capitol al cererii se completează de către solicitant. Situaţia profesională? Beneficiază de alocaţie de stat pentru copii şi copiii cetăţenilor străini, precum şi.


Alocația pentru Susținerea Familiei. Alte acte necesare întocmirii dosarului de alocație dublă. Casa de Asigurări Sociale din Republica. Alocaţia pentru susţinerea familiei ca formă de sprijin pentru familiile cu venituri reduse.


Acte necesare pentru obținerea alocației de stat:. Aici sunt prezentate legile in vigoare si necesitatile legate de alocatii. Conform regulamentului unității, un elev beneficiază strict de cereri de învoire și 3. PRIN ADEVERINŢĂ MEDICALĂ eliberată numai de medicul de familie sau.


Pentru a beneficia de alocaţia de stat, toţi elevii care împlinesc ani vor . Adeverinte privind acordarea burselor pentru elevi , studenti. CERERE REACTUALIZARE ACTE DOSAR ALOCATIE DE SUSTINERE A FAMILIEI. Procedurii privind Eliberarea adeverintei pentru solicitare sumelor rămase . Pentru stabilirea dreptului la alocatia de stat pentru copii sunt necesare urmatoarele acte:. CERERI pentru acordarea ajutorului intocmite de beneficiari.


CUPOANE ALOCATIE , PENSIE , SOMAJ, ADEVERINTA DE SALARIAT(de specificat daca au sau nu bonuri de masa).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare