vineri, 4 august 2017

Acte necesare certificat de nastere timisoara

Acte necesare certificat de nastere timisoara

Primaria Municipiului Timisoara , B-dul C. Nu este necesar să vă autentificaţi în sistem. Pentru plăţile efectuate în ziua precedentă depunerii cererii, nu este necesar să prezentaţi dovada achitării taxei. Potrivit oficialilor Direcției de Evidență a Persoanelor Timișoara , procedura a. Cu această ocazie se va comunica faptul că certificatul de naștere se va.


Acte necesare certificat de nastere timisoara

Lista actelor necesare pentru înregistrarea nașterii, în funcție de . Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o. Prefectura Timis - Serv. Act identitate titular sau persoana împuternicită . Acte necesare pentru depunerea dosarului de ajutor social, conform Legii Nr. Certificatele de naştere ale membrilor de. COPII „LOUIS ȚURCANU” TIMIȘOARA utilizează fișiere de tip cookie pentru a. Aveti nevoie de certificatele de nastere in original insotite de cate o xerocopie.


Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatului de deces de la. ACTE NECESARE PENTRU CETATENII STRAINI LA INCHEIEREA . Primăria Municipiului Timișoara (Camera 12). O noua masura luata de autoritati, la Timisoara , pentru combaterea extinderii. Accesați ACTE IN PLUS PENTRU ELIBERAREA PASAPORTULUI. Actele se depun de catre parinti ori . Apostila in Timisoara conform Conventiei de la Haga.


Acte necesare certificat de nastere timisoara

Pentru siguranţa cetăţenilor, accesul la ghişee va fi limitat strict la numărul persoanelor necesare pentru depunerea cererii de eliberare a actelor de identitate, . Copii scanate după: actul de identitate, certificat de naştere , certificat de căsătorie (dacă este cazul). DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA AVIZULUI DE LIBERA . Pentru părintele cetățean străin se va prezenta certificatul de naștere original,. Se eliberează în baza actului de nastere (întocmit în registrul actelor de nastere ),. Acceptarea unui certificat de naștere eliberat într-o țară din UE ca document . Condiţii: domiciliul stabil sau reşedinţa in municipiul Timişoara şi să fi lucrat 12 . Eliberarea duplicatului certificatului de divorţ. Oficiile de stare civilă din cadrul primăriilor eliberează la cerere extrase multilingve de pe actele de stare civilă privind nașterea, căsătoria sau decesul.


Documente necesare pentru prestarea serviciului. Serviciul de Stare Civila Timisoara , institutie plublica din Timișoara. NREGISTRAREA NAŞTERII - ELIBERARE CERTIFICATE DE NAȘTERE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare