miercuri, 16 iunie 2021

Viza sua pentru familie

Viza sua pentru familie

Există două grupuri de categorii de vize de imigrare bazate pe legături de familie , prevăzute prin Legea de imigrare a Statelor Unite și anume prin Legea de . Aceasta include atât categorii de vize de imigrare, cât şi de vize temporare. Anunț important: Persoanelor care deţin o viză pentru Statele Unite sau. DS-260), a formularului de. Exemple de grup inclu dar nu se limitează la: trupe de artişti (interpreţi) care vor susţine un spectacol în Statele Unite , sportivi, piloţi sau angajaţi cu abilităţi . Aplicanţii sub sau peste ani pot solicita o viza fără interviu, chiar dacă nu au mai avut viză SUA înainte, totuşi trebuie să trimită o solicitare completă. Ele includ proprietăţile imobiliare sau mobiliare, legăturile de familie , locul de muncă,.


Viza sua pentru familie

Următoarele documente sunt obligatorii pentru solicitarea vizei SUA. Viza SUA nu se eliberează de către autorităţile de frontieră (CBP). Viza SUA este primul pas necesar si obligatoriu pentru orice vizita in Statele Unite ale Americii. Descopera pas cu pas ce trebuie sa faci si cum . Dacă ești aici înseamnă că: Te pregătești să pleci în Statele Unite și vrei să afli.


Detalii aici: informații tipuri de taxe viză SUA și aici: modalități de plată. Daca suntem o familie formata din persoane adulte,vom fi toti 4 . Mariciu Viza America - Cum poți obtine viza turistică pentru SUA. Americii, toți membrii familiei pentru care se solicită viză. Prezentarea trebuie să fie personală, cu excepția cazurilor în care se solicită viză pentru o familie sau un grup de persoane. Ce documente și informații . Paşaportul meu a expirat, dar viza pentru Statele Unite este în continuare.


Viza sua pentru familie

Unele exemple de astfel de legături pot fi un loc de muncă, o casă, o familie , un cont . Solicitanții de viză pentru Statele Unite mai au un hop de trecut. HINTS: Surnames (As in Passport): Numele tau de familie asa cum apare el in Pasaport. NVC pt reintregirea familie in America.


Nu avem o călătorie planificată, dar am luat-o tocmai ca să putem planifica ceva în viitor. Am luat viza pentru SUA. La interviu la ambasadă mi . Dacă aveţi familie care este deja în Statele Unite ”, spune Ryan Peterson. DV, şi să intraţi simultan în Statele Unite.


Nume – nume de familie , primul prenume, al doilea prenume – exact ca în paşaportul dvs. Accesați Solicitarea unei vize de intrare pentru șederile de scurtă. Dacă au nevoie de viză de intrare, membrii de familie care provin din afara UE . Cartea Verde este o viză de rezidenţă permanentă în S. Dumneavoastră şi familia dumneavoastră puteţi fi norocoşii câştigători dacă acţionaţi imediat! Mă rog, mă interesează experiențele voastre.


Ai luat sau nu viza ? Angajat sau freelancer? Cu sau fără familie și proprietăți . Suntem siguri că vizita în Statele Unite vă va aduce satisfacții. Totuși, dacă apar situații. Secretarul de stat Michael Pompeo i-a declarat neeligibili pentru obținerea vizelor de intrare în SUA pe Vlad Plahotniuc, pe soția sa Oxana .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare