joi, 19 noiembrie 2020

Vanea cel mai sincer moldovean

Vanea cel mai sincer moldovean

Cel mai tare moldovean asta nu merita arestat. Vanea nu se lasa răspunde. Dap cum să nu mă prindă dacă mă vedeți aici :D. Autoplay When autoplay is enable a suggested video. Inregistrarea video in care cetateanul moldovean , originar din raionul Briceni, a fost prins la vama . Astfel, potrivit informațiilor poliția identifica la acel moment cel mai sincer contrabandist din ultimii ani.


D cum sh mai cum vanea cum. Care este personajul real pe care il parodiaza Mondenii in sceneta cel mai sincer. Prins cu tigari de contrabanda, ascunse printre mere, omul n-a avut nicio ezitare sa recunoasca totul: de. Traducerea acestei pagini ▶ 2:Și v-au prins?


Clipul cu moldoveanul prins cu tigari de contrabanda a strins sute de mii de vizualizari pe , si mai nou a devenit. Cazul moldoveanului de Briceni prins la vama Galați cu contrabandă de țigări, revine în atenția publicului. Mai multe drumuri din ţară au rămas blocate.


Vanea cel mai sincer moldovean

Tânăr inventator moldovean care vrea să schimbe lumea. Moldovean prins la vamă cu ţigări - sincer si amuzant. Ha ha ha, mi-a placut!


Citeam ieri, în ziarul „Beţivul moldovean cinstit” că „R. Moldova se menţine pe poziţia a doua în topul statelor cu cel mai mare consum de alcool”, după cum se scrie. România a murit în grupa morţii - Unimedia unimedia. Poliția face ce vrea pe drum, cu. E cel mai bun jucător al nostru, dar trebuie să fie bine servit de coechipieri”.


Vanea cel mai sincer moldovean

Sa fiu sincer ma durut cind ro au terminat euro(din propria prostie). Eu, cel puțin, fără să știu de ce, vă numesc de fiecare dată ministru al finanțelor. Alexandru Muravschi: „ Mai întâi, Homo moldavicus în toți acești ani, practic. De aceea, la acel moldovean care se rupea din acest context și se.


Sincer să fiu, niciodată nu puneam astfel întrebarea: ce putem prelua de . Momentele din film sunt toate la fel, nu se deosebesc prin nimic. Renato că ar fi foarte interesanţi pentru publicul moldovean. A fost o schemă a stăpânilor lui Renato şi cel mai probabil a dlui Platon.


SCHIMB DE MAME scriitori de ieri sp7. Cornel Mihaila Vreau sa devin cetatean moldovean CE trebuie sa fac? Vania Iaz Se vede că este la televiziunia lui Sînt toți plăți și doamna e dodonista. Natalia Buza Renat Gasnas oamenii sriu sincer si sufleteste dar in fata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare