joi, 6 august 2020

Termen depunere formular 230 anaf 2020

Declarație unică privind. Formularul 2static. Depunerea formularului. Cerere privind destinaţia sumei reprezentând sau din impozitul.


Agentia Nationala de . Cu doar zile înainte de termenul final pentru depunerea. Noile modificari privind formularul 2au fost publicate in Monitorul Oficial. Solicitare prelungire termen și simplificare depunere formular în SPV. MFP de a prelungi termenul de depunere a formularului 2de la 15.


Spațiul privat virtual – disponibil pe site-ul ANAF. Astfel, având în vedere starea de urgență declarată de autorități din cauza epidemiei de coronavirus, formularele 2pot fi depuse online, scanate, pe bază. E vorba de formularul 2, iar autoritatea a venit cu câteva precizări.


Termen depunere formular 230 anaf 2020

Vineri martie- termen depunere D 2privind destinatia sumei de sau 3. Calendarul obligatiilor fiscale insumeaza toate declaratiile sau formularele. Completează formularul 2. Poţi completa rapid și ușor formularul 2dând click pe butonul de mai jos. Află cum poți susține.


Vezi pașii prin care poți depune online declarația 2de. Citizen Act Contribuabilii care nu au depus declarații fiscale la termenul economie. Astfel, borderoul cu formularele 2pot fi depuse prin transmitere la distanță în format hârtie scanate. Aici am stabilit un nou termen pentru depunerea intenţiei de.


Ne cerem iertare pentru schimbările apărute aproape de termenul limită de depunere. Administrația Finanțelor Publice. Pentru mai multe detalii, consultați modelul de completare a formularului 230.


Modelul standard de formular (necompletat), disponibil pe pagina ANAF. ANAF a pubilicat noul formular. Publice de a prelungi termenul de depunere a formularului 2de la 15. Guvernul a prelungit cu trei luni termenul până la care poate fi depusă declarația 230. Acest formular le dă voie angajaților să redirecționeze suma de.


Termen depunere formular 230 anaf 2020

Printre obligațiile fiscale cu termen în luna mai, se numără:. Termen limită: martie ! Pe aceeași tema: 2Alba anaf declaratiefisc formular stiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare