joi, 7 mai 2020

Rotld cpanel

Rotld cpanel

Bun venit la registrul de domenii. Asigurăm că fiecare . Intreg procesul de creare si alocare se face de pe site-ul rotld. Solutii rapide de gazduire pe servere cu cPanel , CloudLinux, Imunify3si LiteSpeed.


Rotld cpanel

Cpanel este o aplicatie destinata administrarii contului dumneavoastra de hosting. Nameserverele se pot modifica din contul de client sau din panoul de la Rotld. RoTLD , servicii SEO. Panel ofera posibilitatea de a gazdui (exceptand domeniul principal) pe acelasi cont de.


Utilizarea softului de administrare ( cPanel ). Dupa ce va autentificati in contul de administrare puteti realiza operatiunile detaliate in continuare. ROTLD este registratarul domeniilor „. Cum se modifică nameserverele pentru un domeniu. Trei noi abonamente cPanel sunt acum în grila Zooku.


Pentru asta accesează Serviciile. Schimbarea parolei de acces Cpanel se face simplu, direct din contul de client. FTP sau prin File Manager, daca exista un plan de cPanel. RO, cheia de transfer poate fi obtinuta de la rotld.


Avem si servere cu cPanel. SSL cpanel domeniigazduireHTTPSICIinregistrare domeniiIPIP dedicatIP partajatIP. SSLvideovideomarketingwebweb. EuroDomenii - Registrator EURid domenii. Toate aceste optiuni se gasesc in sectiunea Domains din cPanel.


Rotld cpanel

Registrar de domenii RO, asigurand in mod exclusiv administrarea . CPANEL - Licente cPanel. With just a few clicks, you can create the ordered domains of your customers at your . Din CPanel se pot configura conturile de e-mail, conturile de FTP,. Pachetele de gazduire cu Cpanel nu necesita IP dedicat pentru instalarea certificatului.


Dacă nu știi parola de administrare de pe roTLD , . ROMARG la detaliile despre pachetul de gazduire achizitionat, fie in contul cPanel de la sectiunea Server Information. Dacă a fost o eroare tehnică a rotld. Conform informatiilor oferite de rotld.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare