luni, 5 august 2019

Model contract prestari servicii curatenie

Prezentul contract are ca obiect servicii de curatenie si igienizare in sediul ( spatiul) Agentiei Judetene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş, strada Florimund . Obiectul contractului il reprezinta prestarea de servicii de curatenie in. NOTA: Prezentul model de contract poate suferi modificari, in urma discutiilor cu ofertantii. Prestator, încheie prezentul contract. Având în vedere Raportul procedurii nr. CONTRACT DE SERVICII Nr.


Model contract prestari servicii curatenie

Servicii de curăţenie pentru birourile şi grupurile. Registrul Comerțului . Contract de servicii nr. Obiectul principal al prezentului contract constă în prestarea de servicii de curățenie și de. Anexa ( modelul procesul verbal de receptie lunară ) şi Anexa (Caiet de sarcini) fac.


Model contract prestari servicii pentru firma de. Model de contract prestari servicii curatenie la. Model act aditional - Răspunsuri Avocatnet.


Model contract prestari servicii curatenie

Untitled - Casa Judeteana de Pensii Bistrita-Nasaud cjpbn. Durata pentru care se incheie contractul de prestari servicii de curatenie. Obiectul prezentului contract îl constituie achiziția serviciilor de curățenie , cod CPV.


Completarea formularului cuprinzând lista principalelor prestări de servicii din ultimii ani;. Un model simplu de contract de prestari servicii gasiti aici: . Tipul contractului de achizitie: contract de servicii. Personalul de curățenie va fi dotat cu EIP standard si va purta ecuson, cu nume, prenume,.


Se va incheia un acord cadru de prestari servicii curatenie in doua locatii ale INSP, cu un. Modele acord cadru si contract subsecvent. Licente software Windows cu . Modificarea cantitatilor de servicii livrate periodic se poate face prin act aditional la contractul de prestari servicii semnat intre Parti.


Durata contractului de prestari servicii de curatenie : luni de la data semnării de ambele. Planuri anuale de achizitii publice. An Denumire plan Denumire detaliu . Bucuresti care vor sa renunte la ingrijitorul propriu si sa angajeze o firma specializata in servicii de curatenie , cu care se incheie un contract de prestari servicii.


Model contract prestari servicii curatenie

Oferim servicii de curatenie de intretinere zilnica pe baza de contract ferm. Modelele de contracte de mai jos au un SCOP INFORMATIV si NU NE. Cheltuieli cu cazarea includ: servicii de curatenie , servicii de spalatorie, . PreŃul convenit pentru îndeplinirea contractului, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare