joi, 21 martie 2019

Program nir gratuit

FNSoft este un program gratuit cu care puteti emite facturi in format Asau Asi NIR -uri (note de intrare-receptie). Poate fi utilizat in mod gratuit pe o perioada . Este acest articol util? NIR – Nota de Intrare si Receptie, se intocmeste la sosirea marfurilor de la furnizor.


Data – este setata automat de catre program cu data curenta, ea putand fi . Copyright - Cabinet Expert. Foarte usor de folosit, nu necesita cunostinte de contabilitate. Descriere: MasterCont - NIRURI SI FACTURARE. PROGRAMUL INTOCMESTE: - facturi, avize de expeditie, chitante, niruri , registru de casa. Smart Bill Gestiune e cel mai usor si mai placut program de gestiune stocuri din Romania!


De asemenea, cand incasarea . Un video util pentru manageri. Ce trebuie sa știi despre nota de intrare receptie si bonul de consum? Afla tot ce tine de nir cu SmartBill: model, definitie, emitere.


Program nir gratuit

Generezi usor NIR (nota receptie si constatare de diferente), bon de consum, . Cateva idei pentru a face o NIR mai rapid ! Pe langa scopul lor principal, NIR -urile sunt utile si pentru:. Usor de utilizat, intuitiv, complet la un super pret. Va rugam sa va inregistrati.


Facturi in RON,EURO,USD. Va rog frumos, cine ma poate ajuta cu un program pt. Inregistrezi documentul de la furnizor si Oblio iti emite NIR doar pe produsele care. Emiti apoi Bonul de Productie. Am un magazin online si ma intereseaza un program de facturare si gestiune pe.


Bill si ai centralizat gestiune (stocuri, NIR etc) si transformare comenzi in facturi ,. In decembrie lansam versiunea de contabilitate care va fi gratuita pentru . GTCont este un program de gestiune stocuri, facturare, avize si nir -uri, cu module ERP si CRM, disponibil online gratuit. JCont Gest - program gestiune stocuri, inventariere, raport de gestiune. Testati gratuit de zile. Pentru a accesa nir – nota de intrare receptie marfa restaurant, se selecteaza din.


Valoare TVA si se scade 0. Program de gestiune stocuri, nir si facturare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare